Rambo: Last Blood, csak aztán mégsem?

Cannesban egy interjúban azt mondta Stallone, hogy ő benne van még egy folytatásba, ha sokan mennek most erre a filmre, mármint a Last Bloodra idén.

Let me just say something about the ‘last’ of anything. I thought Rocky 3 was the last, you know. So I don’t know anything. If it works I’ll just keep going, you know, because I enjoy it so much.

Stallone

15 hozzászólás a “Rambo: Last Blood, csak aztán mégsem?” bejegyzéshez

  1. Ha a Last Blood végig a sufniban fog játszódni, akkor ez lesz az utolsó vére az öregnek, bármit is mond.

  2. végül is a második filmnek is First Blood Part II volt a hivatalos címe, lehet a következő Last Blood Part II… logikus.

  3. A Last Blood utáni film lehet ennek az előzménye is, szóval meghalhat meg nem is, ugyan ott tartunk. Ki hogy gondolkodik. :D

  4. Rambonak minden Blood-ja érdekel. Last blood, firat blood, middle blood, blood for blood, 12inch of blood, blood after blood ….. Blood without blood. Mind jöhet.

  5. Majd lesz egy előzménytörténet fiatal színészekkel, ahol megtudhatjuk, hogy már gyerekkorában is jól nyilazott és az apja miatt lett katona, akit megöltek a második világháborúban. Ilyen még úgysem volt…

  6. Horror is lehetne az előzmény, már az anyja hasából is bajonettel vágná ki magát pl., de ha folytatás a legkövetkezetesebb az lenne, ha vámpírrá válna, és vérszívóként tizedelné az arra érdemeseket.

  7. én majd mindent meg tudtam bocsájtani Slynak, kivéve ezt a kicseszett, túltolt anti-aging/botox/arcplasztikás baromságot. úgyhogy jöhetne egy átívelő rész is még pluszba, amikor Rambo kitalálja, hogy “kés alá fekszik”. egy szépészeti klinikán. First Blood in Nip/Tuck.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.