Itt az első kép a Spielbergtől érkező West Side Story-ból

A bemutató csak 2020 decembere, viszont akkor új Spielberg mű érkezik, hiszen a jól ismert West Side Story-t dolgozza fel az öreg. Mivel már zajlik a forgatás, így érkezett egy hivatalos kép. Tony-t Ansel Elgort alakítja, Maria-t pedig Rachel Zegler.

A musical és a régi film hivatalos leírása:

New York West Side negyedének utcáin vívja harcát a helybéli fehér fiúkból és a Puerto Ricó-i bevándorlókból álló két banda. Az egyik táncos szórakozóhelyen találkozik egymással Tony, a Jets vezetője és a konkurens bandához tartozó csinos félvér lány, Maria. A két fiatal első pillantásra egymásba szeret. Felcsillan a remény, hogy szerelmük talán véget vet a régóta tartó gyűlölködésnek. Az összeütközés azonban elkerülhetetlen, az egyik összecsapásban Tony megöli Maria bátyját.

human
írta
2019. 06. 17. 16:09
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “Itt az első kép a Spielbergtől érkező West Side Story-ból” bejegyzéshez

 1. Spielberg annak idején a második Indiana Jones-film elején nagyon látványosan megoldotta az első néhány percben a varieté műsorszámot (leendő feleségével, Kate Capshaw-val).
  Lehet, hogy most ez lesz az új trükkje: A West Side Story elején lesz néhány perc Indiana Jones.

 2. Ez régen Shakespeare átirat volt, most remélem valami PC dolog lesz két Júliával (Maria, bocsánat).

 3. gytibor007: de hát ott látod, hogy fiú-lány a főszereplő páros. Értem, hogy rettegsz attól, hogy van amiben két nő talál egymásra, de itt biztos nem ez lesz a helyzet, szóval nem értem minek kellett felvetned.

  Fiti: biztos vagyok benne, hogy sok embert.

 4. human: az oké, de lehet, hogy a fiú régen lány volt. Hozhat meglepetéseket a film.

  Remélem, a későbbiekben kiderül, mi vitte rá Spielberget, hogy megrendezze ezt a filmet. Teljesen idegen ez a műfaj tőle.

 5. Srácok, rossz helyen kerestek a PC t. Dél amerikai bevándorlás az USA ban, nem kell tovább menni. Igazából kint ez egy aktuális történet lehet.

 6. Mikice Tied a pont :D
  Amúgy , ha a földigilisztákról készít filmet azt is imádnám!
  Az Ő stílusa áll legközelebb hozzám, igaz hullámvölgyei neki is voltak, vannak, de vele elfogult vagyok…nem tehetek róla.

 7. Jaj én ettől az Elgort gyerektől falra mászok. Nagyon nyomják, tok sok filmben benne van, sőt ugye főszerepekkel. Lehet velem van a baj, nektek szimpatikus? És szerintetek jó színész?

 8. inkább csak elmegy az eddigiek alapján. mondjuk nincs annyira sok filmben szerintem, főleg nem sokak által vártban.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.