Itt az első kép a Little Womenből

Nagyon vidám könyvről van szó, Joey is imádta a Jóbarátokból. Amúgy Greta Gerwig (Lady Bird)  rendezi. A Vanity Fair pedig egy hatalmas cikket, és rengeteg képet hozott le belőle. A könyv hivatalos leírása amúgy:

A négy March nővér – Meg, Jo, Beth és Amy -egy új-angliai településen, nehéz anyagi körülmények között élnek édesanyjukkal, miközben apjuk a polgárháborúban szolgál tábori lelkészként. A lányokat rengeteg kaland és váratlan balszerencse éri, és a sok tapasztalat révén egyre jobban kirajzolódik a személyiségük: a józan és megfontolt Meg társaságszerető, a fiús Jo imádja a könyveket, a szégyenlős Bethet a zenélés érdekli, a kissé önző Amynek pedig művészi hajlamai vannak. 

human
írta
2019. 06. 19. 20:31
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Itt az első kép a Little Womenből” bejegyzéshez

  1. @janika: Csak be kell rakni a hűbőbe annàl a résznêl. Semmi gond nem lesz :D Esetleg beleülni Aniston ölébe…. Oke, ebből újranézés lesz holnaptól.

    Emma Watsonnal nekem minden jöhet amúgy.

  2. Hát, nem tudom, de szerintem a 94-es adaptáció nagyon jól sikerült, azt megugrani…. Maradjunk annyiban, hogy vegyes érzéseim vannak, kell -e ez nekünk.

  3. Egyébként ha már valamelyik nap előjött a blockbusterek kapcsán a mindent előveszünk/rebootolunk/spinoffoltatunk vonal, még egy bőr lehúzás címszó alatt…

    Utánanéztem, ez már a nyolcadik (!) filmes adaptációja ennek a könyvnek és na vaj’ itt mire megy ki a játék. Amíg a fenti szitu az obvious cashgrab kategória, ugyanez a cél ezzel is – csak épp nem a közönség, hanem az Akadémia előtt. Persze biztos jó lesz a film meg minden, de valamilyen szinten – szerintem – ez is tök szomorú.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.