24 hozzászólás a “Nolan 250 millióból dolgozik” bejegyzéshez

 1. Van ez, és a Dűne, amin kívül kb. esetleg a Marvel filmek visznek el moziig (ezek is egyre kevésbé, Captain Marvel és Black Panther nem volt meg, persze csak mert rasszista vagyok). Ha mindkettő sikertelen lesz, akkor mi marad? (Dűnét olvasva egyszerűen nem tudom elképzelni a sikert, csak vakon reménykedek.)

 2. Jó, Nolan az Nolan, érthető.
  De nagyon bíznak benne hogy ennyi pénzt adnak neki.

 3. Akkor meglesz Nolan első buktája? Csak kérdezem, nem tudom… nyilván korai ezt fejtegetni, de mégis zsinórba hány filmen keresztül lehet egy rendező sikeres, úgy hogy nincs bukta benne, ez hihetetlen. Amúgy a főszereplő Aaron nem nagy blockbuster név, amire özönlenek az emberek, a csajszi meg kb senki, szóval a büdzsé alapján a stúdió sztem minimum 600-800 misit visszavárna érte, csak nem tudom hogyan egyenlőre.

 4. Nem a színészek neve kell, Nolan neve önmagában többet ér, mint 3-4 jelenlegi sztár (ha van egyáltalán összesen ennyi A-listás manapság).

  A Dunkirk egy kvázi kísérleti szerzői film volt és félmilliárdot termelt, jóval piackepesebb zsánerben simán raver még.

 5. Igy van, Nolan a garancia itt, nem a szineszek.

  Cameronhoz is mindig hozzabasznak egy valag penzt, mert hat meg lehet nezni, hogy a Pocahontas-sztoribol mit hozott ki. Es Sam Worthington sem volt akkora nev. Zoe Saldanaert mondjuk barmire kepesek lennek… :)

  De a lenyeg, hogy Nolan mindig kihozza a maximumot, es ezert mernek bizni benne.

  Amugy a Dunkirkot en nem birtam vegignezni es az Interstellar sem lett a kedvencem, de ettol fuggetlenul egy Nolan filmet mindig var az ember.

 6. Így van. Én vagyok az élő példa.

  Nem sűrűn járok már moziba manapság.
  De erre a Nolan filmre minden előzetes tudás nélkül is elmennék. Sőt, bárcsak el tudnék menni rá úgy, hogy ne tudjak előre semmit, hanem ott ülve szembesüljek elsőre minden apró aspektusával.

  Nolan, Tarantino, és Denis Villeneuve az a három rendező akikre így elmegyek/elmennék. (Persze van más rendező is akit szeretek, de azért mindent nem néznék tőlük vakon.)

 7. Azért érdekelne hogy egy kém-sztorinál, amiben nem is A listás színészek szerepelnek, mi kerül 250 millióba??

 8. 10:

  Az egyetlen dolog ezen a ponton publikus és megdobhatja a költségvetést, hogy valami 7-8 országban forgatnak. Habár ez önmagában szerintem még “édeskevés” lenne. A filmjei közül tényleg magasan ez a legdrágább (a TDKR volt 250 még ahogy írták is, az Inception meg az Interstellar is 160-180-nál megállt), szóval jogos a kérdés.

  Valószínűleg az játszik be, hogy mennyire nem tudunk SEMMIT se még erről a filmről. Az, hogy kémes zsánerben mozog, még nagyon kevés. Az Inception is egy heist mozi, de eggyel bonyolultabb, mint a szintén heistos Ocean’s Eleven kivitelezés szempontjából.

 9. apollo: Lehet akció is lesz benne? A M:I Fallout 178ból, a Spectre 245ből készült. Lehet megcsinálja a saját Bond filmjét Bond nélkül. Jövőre kiderül.

 10. Nolan neve eddig garancia a szememben, látatlanul beülök bármire, amit rendez (és ír a tesójával). Amúgy meg Debicki is szerepel benne, tehát engem, mint férfit máris megfogtak.

 11. Elvileg valami külföldi oldalo olvastam , hogy Az Észak-Északnyugat
  újraforgatása lessz.

 12. Misi85: már megcsinálta a Bond filmjét az Inceptionnel. A havas rész full Bondot idézett.

 13. Ramos14: nem tudom honnan vették, és “valami külfödi”ből nem tudjuk mennyire megbízható, de Nolan eddig nem csinált remake-et, szóval érdekes lenne, de hasonló sztori még lehet belőle.

 14. Ha egy darab krumpliról fog szólni ami meghódítja a világot akkor is megfogjuk nézni,mert Nolan a rendező.
  Egyébként visszaéreve a Batman-hez,ha elvállalta volna az új remaket vagy egy önálló Batman filmet,300-400 milliót is dobtak volna neki,mert tudják hogy jó lesz.

 15. Human: az igaz, de ez még jobban közelíthet hozzá. Aztán persze lehet hogy teljesen mást kapunk.

  A lényeg – ami már a kommentelőkhöz szól – hogy egy Nolan mozinál én nem sokallom a 250 millát és nem is kérdőjelezem meg mire megy el ennyi.

 16. S23L3S!

  Az egyelőre jelenti azt, hogy most és még egy ideig. Egyenlőre a csapatok állnak.

 17. 11. @gore:

  mondjuk az interstellar és az inception is inflcióval kiigazítva 200+ M usd.

  Egyébként ha Prestige nem is volt bukta de annak az anyagi sikereivel biztos nem büszkélkedik.

 18. az Insomnia egy norvég film remakeje volt, de ennyi…most már minek csinálna ilyet?

 19. Nolan filmjeit a Dunkirk-et leszámítva minden évben meg tudom nézni 1x.
  Itt még az lehet a para, hogy nem Zimmer-rel kooperál, valljuk be vele azért nem gyenge “érzéseket” keltett.

  Ha bevételt nézzük tuti nem fog hibázni, egyelőre az ő neve ( ahogyan előttem is írták) önmagában garancia mégha Szalay Bence is lenne a főszereplő. Tuti várós viszont most azokat a Nolan rajongókat vissza kell szerezze, akiket kicsit kizökkentett a Dunkirk-kel.

  Másodjára ilyet nem tehet mert a garancia sem tart a nevén örökké

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.