7 hozzászólás a “PiL Minizode #1: Godzilla: KOM, MiBI, Dark Főniksz 2” bejegyzéshez

  1. 3 méregdrága látványfilm bukott egymás után.
    Godzilla 5 orásnak tűnt a moziban annyira untam. Mellettem lévők aludtak én kínlódtam. Borzalmas volt minden értelemben. El sem hiszem, hogy erre rábolíntottak “Hogy na ez igen ez mehet a moziba”. Ilyet kib@szni moziba… nem is értem.

  2. Ezt tök jogos komment lehetne, ha nem mentél volna el a filmre és nézted volna meg. Neked nem illene csodálkoznod azon, hogy valaki azt gondolta, hogy el fognak menni rá a moziba.

    De tegyük ezt félre, lássuk az IMDB-t:

    10-3,4%
    9-7,9%
    8-16,7%
    7-22,9%

    Rohadtul nem kell semmi jelentőséget tulajdonítani ennek, de azért mégiscsak példa, hogy hogy még ezen a platformon is a nézők fele szerinte kifejezetten jó volt a film. És csak 12%-uk szerint volt a közepesnél gyengébb.

    Ez több, mint létjogosultság egy film esetében.

    (Mindez persze nem csoda, és azért van így, mert nagyon sokan, akik tudták, hogy nem jönne be nekik, eleve el sem mentek a filmre, szóval sokkal lejjebb lenne a film, ha azok szavaztak volna, mint a hét egy másik premierjére, de a mondandóm lényege nem ez. Hanem az, hogy bumm neki. Neked nem tetszett. Lehet, hogy szar film. De… mit nem lehet ezen érteni? Van, aki szeret óriásszörnyeket nézni. Szimpatikus színészeket katasztrófafilmben. És még pozitív üzenete is van, még akkor is, ha tukmált. Hidd el, aki írta és aki rendezte piszok sokat dolgozott rajta. Most ennyire futotta. Ez van. De sokan elégedettek voltak a végeredménnyel.)

  3. bár azért a godzillánál is ott van, h lefelé tartott a franchise godzilla-kong bevételeknél, szóval azért valamennyire kérdéses mit gondoltak a stúdiónál.

  4. A Godzilla KOM teljesen jó volt annak ami. Hatalmas szörnyek küzdenek egymással és közben elpusztul egy város. Szerintem aki látta és kedvelte a régi Godzilla filmeket anno, annak tetszett a KOM. Aki ezt a műfajt nem kedveli, annak joggal nem tetszett ez a film se. Az eddigi “modern” / hollywood-i filmek közül még ez hasonlított a legjobban az eredetire.

  5. Datsyuk: Ez így van. Aki Godzilla fan annak álom ez a film. Aki magas kultúrát meg minőségi drámát várt az nem tudom hol él. Amit ígért a film azt hozta is. Nem véletlen, a Rotten 40% vs 83% eredménye. Csak a kritikusok nyígnak, hogy nem volt elég jó az emberi dráma, közben ez senkit nem érdekel, a szörnyek csörtéje adta és az emberek emiatt ültek be a filmre. Az már más kérdés, hogy nincs sok Godzilla fan és az egyszeri mozinéző nem nagyon tudott mit kezdeni a filmmel. Legalábbis szerintem.

  6. nemtom, én pont azt látom, hogy az igazi Godzilla fanok szerint szar. Péládul a Shin Godzillához képest. Szóval én megértem, h tetszett nektek, sztem is elment, de az “igazi godzilla fan” érvelés valószínűleg nem stimmel.

  7. Nem pont a Shinre gondoltam hanem a klasszikus monster v monster Godzilla filmekre, ez azokra utal vissza. A Shin meg inkább olyan mint az 54-es film, atombomba metafóra helyett a japán kormány által, a Fukoshima para során mutatott impotenciát figurázza ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.