Tarolt a Murder Mystery

A Netflix azt mondja, hogy az Adam Sandler – Jennifer Anniston főszereplésével készült gyilkosos komédiája az eddigi legsikeresebb nyitással bírt a platformon: 30,87 millió account játszotta le a filmet. A Bird Box többet hozott 7 nap alatt, meglátjuk azt megdönti-e a Sandman.

Legjobb emlékeim szerint a film 70%-ának megnézésétől számítják be a fenti milliókba az embert, szóval nem “elindították és kikapcsolták” a nézők.

10 hozzászólás a “Tarolt a Murder Mystery” bejegyzéshez

  1. Láttam, de egy teljesen középszerű, felejtős film. Az Aniston-Sandler párosnak van egy másik filmje, ami jobb ennél, de annak a címe sem jut az eszembe. :)

  2. Standard vasárnap esti film, helyenként vicces, kicsit nyomozós, a Anniston és Sendler jók, de nincs benne semmi kiemelkedő. Nem akarom újranézni, de közben sem akartam kikapcsolni.

  3. Egyszer nézős darab. Egyszer-kétszer el is mosolyodtunk rajta. Végre nem a mostanában jellemző tipikus Adam Sandleres fingós-böfögős-hányós “viccek” vannak benne, hanem egy normálisabbak :)

  4. ez a Sandler gyerek fiatalkorában eladta a lelkét a sátánnak egy útkereszteződésben, vagy nem tudom mitől ennyire népszerű.

  5. Miért van az, hogy az amerikai vígjátékokban a felső tízezer és a középosztály közötti különbségeket szinte mindig azzal hangsúlyozzák, hogy az utóbbit taplónak állítják be? Mert ebben is ez történik, és ezt humorosnak tartják. Ha sokan kíváncsiak rá, az talán annak köszönhető, hogy a krimi népszerű műfaj és a szereplők is közkedveltek. Más egyebet nem tudok elképzelni, bár azt el kell ismerni, hogy a fényképezés legalább szép volt.

  6. Clegane
    Válaszolnék,hogy mitől ilyen népszerű,de sajnos letiltaná human xd
    Csak a kipa adhat erőt xd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.