A Sony-n múlna a Venom/Pókember film?

Nem hiszem el, hogy ez sztori. Egy interjúban kérdezték Feige-t arról, hogy lesz közös filmje a Venomnak és Pókembernek. Amire persze az MCU mindenhatója a szokásos semmitmondó, mindent kikerülő válaszát adta:

I think probably it’s up to Sony. Sony has both those characters and, has Venom in their world. I don’t know what their plans are for another Venom or if they’re doing that. But it seems likely at some point,

A kulcs a likely at some point. Avagy valamikor előfordulhat. Talán. Mindig ezt mondja, amikor ki akar kerülni egy választ. Persze minden a Sony-n áll, ami meg tökéletes hárítás. Szerintem ha a Sony-n múlna tényleg, akkor Pókembert már beletették volna utalás szinten legalább a Venomba, szóval sokkal bonyolultabb lehet az a szerződés, aminek során az MCU-ba visszakerült Pókember a Sony-tól, mint hogy csak úgy használhassák a karaktert. Főleg azt, aki az MCU-ban van. Legalábbis arra tippelek, hogy a Tom Hollandos Pókember az az Marvel/Disney-é, nem vetheti csak úgy be a Sony, akik viszont egy saját új Pókembert nyilván nem mernek indítani jelenleg.

Az szinte biztos, hogy lesz Venom folytatás (előbb ugye a Moebius-t nézzük biztosan, meg valószínűleg a Kravent).

human
írta
2019. 06. 20. 21:50
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Sony-n múlna a Venom/Pókember film?” bejegyzéshez

 1. NAGYON megnézném azokat a szerződéseket, amiket 2015 februárjában kötött a 2 stúdió. Amit kifelé kommunikáltak akkor és azóta, hogy Holland aláírt 3 MCU-s csapatfilmre és 3 szólómozira. Utóbbiaknál a forgalmazás, a budget, a marketing (a csodaszép plakátokkal) és a bevétel is teljesen a Sony-t illeti, viszont a kreativ kontrollt meg a Marvel Studios felügyeli.

  Kapásból ebben a szerződésben, amit ismerünk mi, a jó nép, eleve esélytelen hogy beleférjen a Venom cameo. Persze azóta hosszabíthatták Holland szerződését a háttérben meg lehet, hogy eredetileg is voltak benne eleve apróbetűs részben cameo megjelenések.

  Bár erősen kétlem és egyetértek veled, hogy valszeg Feige-ék nem voltak hülyék és ha belementek egy ilyen deal-be, hogy ők megcsinálják a munka oroszlán (kreatív) részét, akkor nem akarják majd, hogy a Sony ilyen Venom-féle okádékokba jelenítse meg Hollandot. Egyébként a MiB sztorikat meg Pascal távozását elnézve nem csodálkoznék rajta, ha még lenne egy Morbius meg esetleg egy Venom 2, de a Kraven filmet valahogy nem látom magam előtt, hogy megvalósul. Remélem legalábbis.

  Annyira kéne egy dokumentumfilm a 2010-es évek Hollywood-járól basszus.

 2. Én inkább úgy sejtem, hogy a Sony kérné a Marvel-t, hogy hadd hadd hadd lehessen az ő Venomjuk része az MCU-nak, a Sony közel nincs MCU méretű sikerben, vagy rosszul sejtem? Esetleg a jogok ennyire nagykutyát csinálnának a Sony-ból? Vagy ez az egész Feige mondat csak egy ilyen PR húzás volt, és így akarják beindítani a beszélgetés publikus részét? (Nyilván háttérben már ki lett tárgyalva a dolog.)

 3. cherockee: a Venom többet hozott, mint a legtöbb MCU eredetfilm. Doctor STrange ütve, Ant-Manek ütve, Homecoming 30 millión múlt, ilyenek.

 4. Szerintem idővel összehozzák, csak még nem akarnak beszélni róla. A Venom 2 után látom leghamarabb reálisnak, talán a Pókember 3ban már ő lehet az ellen. Vagy ott még nem és akkor majd a Venom 3ban lesz ellenfél majd összefogás a pókkal más ellen. Brutális kasszasiker lenne ha külön külön is ilyen jól termelnek.

 5. @human: köszi, tudtam, hogy jól hozott, nem tudtam, hogy ennyire, de kiváncsi leszek a folytatás számaira is, illetve az, hogy a marvel folyamatosan profitot hoz azért sokkal nagyobb tárgyalási potenciál, mint egy kicsivel náluk sikeresebb film.

 6. Hiszen inditott a Sony sajat Spiderman-t, Into the Spider-Verse. Ami amugy a legjobb Pokember film lett ezidáig.
  Amúgy nagyon ügyesen megmutatva a világnak hogy egy filmötletet két teljesen elterő irányból is meglehet egyszerre közelíteni és lényegében egyszerre kiadni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.