Ősszel foroghat az új Halloween folytatása

Jövőre akarják a moziba küldeni, ősszel foroghat a collider szerint, és Jamie Lee Curtis visszatérése is várható. Ez persze spoiler gondolom, de már rég kijött az előző, és hát 10 millából 200 fölött hozott, szóval nem véletlenül ütik tovább ezt a vasat.

David Gordon Green elvileg már kész a forgatókönyvvel, és talán rendezni is visszatér.

human
írta
2019. 06. 21. 02:52
megjelenés
15
hozzászolás


15 hozzászólás a “Ősszel foroghat az új Halloween folytatása” bejegyzéshez

 1. Várom nagyon. Az elöző elég jól sikerült,és az egyetlen folytatás volt amely megközelítette a klasszikus első rész színvonalát. Jöhet.

 2. Neem szoktam ilyet kérdezni sosem de itt…miért? Nem az volt, h direkt le akarták zárni és ugye ez megtörtént. Tudom, h slasher horrorfilm és ezekben mindig “meghal” majd a köv. részben újra van mintha semmi se történt volna de most ez olyan jó volt. ’78-as film aminek 40 év elteltével ’18-ban lett befejezése. Még friss élmény. Tényleg elhittem, hogy vége. Erre folytatják ugyanúgy.

 3. +1
  teljesen igazad van, ez egy korrekt lezárás lett, felesleges foyltatni.
  Inkább gondolkodnának egy új slasher elindításában.

 4. Lezárás???
  Ti miröl beszéltek?

  Spoiler
  Látta valaki hogy Michael szénné égett a végén?

 5. Aztán lesz Freddy vs Jason vs Michael vs Chucky vs Annabelle vs Alien vs Predator vs Batman v Superman :D

  Mellesleg a folytatás híre, legalább is a pletyka már az első kijövetele előtt szárnyra kapott, mert olyan jó kritikákkal illették. Nekem tetszett a film, lehetett volna ezzel egy jó lezárás is, de nem sajnálom a folytatást sem…

  Viszont abban a katlanban annyira durván meleg lehetett, hogy minimum a maszk folyékonyra kellett hogy olvadjon, de Michaelnek is súlyosan sérülnie kellett, még akkor is, ha talált kiutat. Bár Laurie, ha erre készült egy jó ideje és az egy direkt csapda, akkor gondolom nem akart oda menekülési lehetőséget, így nem tudom mit fognak kitalálni…
  Remélem nem az lesz, hogy a következő rész elején egy mentőautó elszállít egy 40%-ban megégett testet és még az autóban vagy a kórházban feltámadva legyalulja a személyzetet. Az nagyon 80-as évek lenne. :D Jason is eljátszotta a 4. részben. :)

 6. 13.Remélem tényleg nem ilyesmivel fogják megoldani, nagyon kiszámítható meg unalmas lenne. Én arra gondolok, hogy nem véletlenül zoomoltak rá arra késre a csaj kezében a film végén, tuti lesz ennek köze a folytatáshoz. Talán megmenti Michaelt, bekapcsolja a távirányítású tűzriasztó rendszert(nem lennék meglepve, ha Laurie zsebében lenne egy kulcs, amit elláttak ezzel, hisz minden szarra felkészült), ezáltal a plafonról zúduló jéghideg vízpermet megmenti a konyhakésest ès kezdődhet a buli. Vagy ő lesz az új gyilkos, vagy mittudomén. Ezerfélképpen megoldhatják az egészet, tuti kiokoskodtak valamit, idejük és pénzük,mint a tenger.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.