Bár ötletük van, de nem várható a 28 Months Later

A Yesterday mostani premierje miatt Danny Boyle kénytelen interjúkat adni. Az egyikben elejtette, hogy a Bondból “creative differences” miatt dobbantott (elvileg meg akarta ölni Bond karakterét).

Viszont mindemellett beszélt arról, hogy mi van a 28 Days later franchise 3. filmjével:

Alex Garland and I have a wonderful idea for the third part, it’s properly good. The original film led to a bit of a resurgence in the zombie drama and it doesn’t reference any of that. It doesn’t feel stale at all. He’s concentrating on directing his own work at the moment, so it’s stood in abeyance really, but it’s a you-never-know.

Danny Boyle

Röviden: Garlanddal közösen van egy jó ötletük, ami nem érződik lejárt lemeznek, de Garland most elfoglalt a saját filmjeinek rendezésével, szóval nem jelenleg nem lesz semmi az egészből.

5 hozzászólás a “Bár ötletük van, de nem várható a 28 Months Later” bejegyzéshez

  1. Mármint a második folytatása a 28 days-nek? Azt hittem, csak két film van. Egyébként jó lenne egy új epizód, az első szellemiségében.

  2. Az első hatalmas kedvenc és a másodikat is szeretem, évek óta várok egy harmadik filmre. Ha egy olyan film mint a Bill and Ted 3 el tud készülni akkor tényleg mindenre van esély.

  3. Nem lehet ma már csak úgy megölni bárkit is a vásznon aki pozitív karakter. Van akinek a halálát 12 évnyi fo…film, vezette fel. :D Hiába az 57-év, nem lehet csak így bumm, meglépni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.