Scarlett Budapesten

Mármint itthon is forog a Black Widow film, így az MCU-ban emlegetett budapesti részek tényleg itt lesznek elkészítve. Ezek szerint. Rengeteg kép és videó, száguld a villamos.

human
írta
2019. 06. 25. 17:52
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Scarlett Budapesten” bejegyzéshez

  1. Helyes. Remélhetőleg egy jól sikerült darab lesz az MCUn belül, mert Budapestnek ez remek reklám lehet.

  2. Hozzám meg Florence kisasszony jöjjön! Szaggasson nekem egy kis nokedlit, utána meg elviszem a diszkóba ♡♡♡

  3. legjobb, hogy még elő sem kell venni régi kocsikat vagy villamost, mert a legtöbb néző így képzeli el a 80-90es éveket mint az a villamos :)
    Az egyetlen amire remélem odafigyelnek, hogy ne a kebabos legyen a háttérben, hanem valami Lacikonyha, csak hogy az aktentitásság stimmeljen

    Jeremy Rennerről még nincsenek képek?

  4. Önmaga mellett egyébként esélyesen Moszkvát is játssza majd a város, legalábbis a két héttel ezelőtti hétvégén a Nyugatiban az egyik vágány le volt zárva forgatás miatt, és szépen kicsinosították egy rakás cirill betűs plakáttal meg tájékoztató táblával (itt-ott Москва felirattal).

    Mondjuk lehet, az egy másik film/sorozat forgatása miatt volt így, nem tudom.

  5. T
    Hát szándékosan a régebbi megy ott, amolyan nosztalgiajárat. “2012-ben a villamosvonalat a National Geographic 7. helyen beválasztotta világ tíz legszebb villamosvonala közé.”

    Nagy kedvencem nekem is.

  6. Legszarabb Marvel karakter ever… Mi a skillje? Bambán néz 24/7-ben. Ennyi? Rühellem, kár, hogy nem írták ki már az elején. Kb annyit tud mint nyilasmisi, az is mehet a levesbe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.