Midway-előzetes: Emmerich is back?

Tudom, a szereplőgárda alapján kicsit negatívnak hangoztam a film kapcsán, de erre a zsánerre főleg jobbak az előzetesek. A II. Vh egyik legnagyobb csatájáról csinál filmet Roland Emmerich (Independence Day, 2012, Day After Tomorrow), amiben a látványt megpróbálták odatenni. És persze hősies, de melyik Emmerich mű nem az?

Washington is wrong. Az a helyzet, hogy a trailer alapján ez simán nézős lesz. Akit a hazafiasság és túltolt ‘murica zavar, annak nyilván nem ajánlott, de így ránézésre 30-40 perces iszonyat látványos pusztítás lesz a végén.

human
írta
2019. 06. 27. 16:38
megjelenés
28
hozzászolás


28 hozzászólás a “Midway-előzetes: Emmerich is back?” bejegyzéshez

  1. Az előzetes olyan ailyennek egy előzetesnek lennie kell. Meghozza az ember kedvét a moziba menéshez.

  2. It’s Francis! Egyébként egynek jó lesz, a felsorolt 3 filmjét pl. kifejezetten szeretem máig is.

  3. Nézős lesz, mondjuk a Bay féle Pearl Harbor mintha jobban nézett volna ki. A japók tényleg géppuskázták az utcát pálmafák között repkedve? Ne már.

  4. mintha egy gép generálta volna a trailert. életnek, kreativitásnak és tehetségnek semmi nyoma

  5. 0:02-nél olyan ocsmány az a grafika, mintha 20 éves lenne. A Commandos 2 játék nézett ki így basszameg. :D

  6. A hangulata nekem nagyon tetszik, de ez a CGI már most siralmas. Vagy nem kap már annyi pénzt az öreg mint régen, vagy mára már ennyire érzékenyek lettünk a CGI kinézetére. Egyik sem jó hír. :-)

  7. Milyen poén lenne ha Bay és Emmerich sorban elkezdené remékelni egymás filmjeit.

  8. Hangulatos meg minden de ez kurva nagy pofátlanság. Nem véletlen említik itt a Pearl Harbort. Mondjuk a casting nem rossz bár Nick Jonas nem tudom mit keres itt. :D Mandy Moore viszont maradásra kényszerít. Nagyon durván rámentek arra hogy Bay filmjét másolják még casting terén is.

  9. Utolsó jelenet hatalmas zuhanás után, küzdve a G erőkkel géppuskával lövünk egy csatahajót HAHaHAHAHAHA.

  10. Elolvastam ennek örömére a csata történelmét. Nos, egyik fél balfaszabb volt, mint a másik. Ha történelemhűen örökítik meg az eseményeket, szét fog b*szni az ideg, hogy milyen sík hülyék a karakterek, pedig az élet rútabb.

  11. “Utolsó jelenet hatalmas zuhanás után, küzdve a G erőkkel géppuskával lövünk egy csatahajót HAHaHAHAHAHA.”

    Közben persze asszony meg a gyerök fotóját még megkell nézni premier plánba :)

    Hangulat adja, de gondolom a szokásos amcsi parasztvakítás lesz mint a többi hasonló. CGI-n remélem még futtatnak majd azért egy végleges rendert is, néhol kibeb@szott ocsmányul leesik a képrű.

  12. Teszem fel a kérdést, Nolan nem tudott volna ilyen filmet csinálni.?
    Na nem pont ilyet, ilyen CGI vel. De na, Dunkirk helyett

  13. @lemmy89:

    Nolan kb. pont azért nem csinált ilyet, amiért Emmerich igen. És amiért Nolan nem csinált 2012-t, meg Independence Day 2-t. Azért a témaválasztás önmagában elég esélyessé teszi arra, hogy az amerikai közönség jól reagál majd rá.

  14. @lemmy89:

    Igazad is van. Frank Darabont is a Remény rabjai helyet igazán összedobhatott volna egy jó kis Steven Seagal-os börtönös akciófilmet vagy éppen Francis Ford Coppola a Keresztapa 2 helyett leforgathatta volna a Keresztanyát egy kicsit lazább stílusban, de ez van.Nem volt meg hozzá a rendezői bátorságuk, na meg a tehetségük…:(

    Egyébként tényleg olyan ez az előzetes mintha egy gép rakta volna össze más filmekből kiollózott jelenetekből.

  15. Erről van itt szó, engem megvettek. Moziban lesz Nézős. A cgi és a látvánY szerintem már ebben a trailerben szebb mint idén az összes eddigi filmben.

  16. Hát a történelem buzi énem kételkedik, de a moziba járós nem. A popcorn mindig jó, szóval simán robbanhat a pofámba a hazafiasság meg a bofors

  17. Akkor úgy mondom hogy nagyszabású háborús film Nolan től, nem úgy mint a Dunkirknel

  18. Tömegmészárlás egy csepp vér nélkül zöld háttér előtt. Köszönöm nem kérem.

  19. 24.Értem mire gondolsz, de rossz helyen keresgélsz, mert Nolan a hitelességre törekszik, az akciójelenetekben is, de nem egy jó értelembe vett akcióbuzi. Ide a te filmedhez James Cameron kellene, mert ha ő rendezne egy ilyen háborús őrületet, akkor attól biztosan hanyatt vágnánk magunkat, és évtizedkre az etalon lenne látványban.

  20. Ryan közlegény megmentése szintű film szerintem nem állna olyan messze Nolan től.

  21. nalam ez pont az a fajta film aminek megnezem az elozetest, aztan kb egy ev mulva amikor ,,kikolcsonzhetos” less akkor egy esten amikor meg nem jot ki az aktualis sorozat epizodom, rafanyalodunk

    arra a ket orara eleg less, masnap mar ugyse fogok semmire emlekezni belole

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.