Valami bűzlik San Diego-ban

Sok Comic Con van Amerikában, de a legnagyobb általában az amit Sand Iegoban rendeznek. Itt szokták a stúdiók bevetni a nehéztüzérséget, például itt tűnt fel először mozgókép anyag a Batman v Supermanből. De lehetne sorolni. Ez ugye hatalmas geek esemény, amire nekik szóló filmek reklámját szokták nagyon vinni.

Na pár hete megtudtuk, hogy a DC-t birtokló Warner idén nem vesz részt az SDCC-n. Ez igazából magában még nem meglepő, főleg, hogy épp hatalmas átalakulások vannak a Warnermédiánál, hiszen tavaly felvásárolták őket is, na és megszüntették a Vertigo-t, új CEO van az egyik cégnél, ilyesmi. Sőt, még a képregényfilmjeik irányával sincsenek igazán tisztában mostanában.

Viszont tegnap kiderült, hogy a Warner mellett nem csak az Universal nem jelenik meg idén, hanem a Sony sem. Pedig utóbbi is bír képregényfilmekkel, például jövőre érkezik a Morbius, amit már forgattak egy ideje, szóval pár képsoruk tuti van. Ilyesmi. Egyszerűen érdekes az egész, érdekes lehet a tényleges oka a visszalépésüknek.

Vagy egyszerűen csak nem akarnak versenyre kelni az esemény legnagyobb dobásával? Hiszen a Marvel-Disney hatalmas cuccokkal érkezik, és mivel a Far From Home premierje után leszünk (a Comic Con július 18-án kezdődik), így valószínűleg bejelentik az MCU következő pár évét. De ez csak a tippem.

human
írta
2019. 06. 29. 03:03
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Valami bűzlik San Diego-ban” bejegyzéshez

 1. Ja, hát ha ott lesz a Disney/Marvel, ki foglalkozna a többiekkel? Biztos érdekelne pár embert a Morbius vagy a Joker,stb, én is megnézem majd őket, de ezek elbújhatnak az MCU mellett. Meg ugye a Star Wars.

 2. “valószínűleg bejelentik az MCU következő pár évét. De ez csak a tippem.”

  Feige legutóbb azt mondta, hogy ez a bejelentés az idei D23-on történik meg, augusztusban.

 3. “Sőt, még a képregényfilmjeik irányával sincsenek igazán tisztában mostanában.”

  Tisztában vannak, annyi, hogy ők most különálló kis univerzumokat csinálnak a filmjeik köré /Shazam -> Black Adam -> Shazam 2 -> Shazam 3 vagy Birds of Prey -> Gotham City Sirens -> BoP v GCS vagy Aquaman -> The Trench – el fog készülni, most az Annabelle kapcsán is beszélt róla Wan -> Aquaman 2/

  A felsorolt stúdók hiánya az ezévi SDCC-n meg lehet pénzügyi ok is, mivel gondolom nem olcsó kibérelni, az ott részvevő geek-ek meg ugyis megnéznék azokat a filmeket így is, úgy is.

 4. Szerintem a Warner és DC is abban gondolkodik amiben a Disney hogy a saját Conjukon alkotnak majd. Legalábbis elég sok embertől hallottam már ilyet hogy ezt tervezi a Warner.

 5. Nem azt nyilatkozta legutóbb Kevin Feige, hogy hiba volt évekre előre bejelenteni a filmek listáját, úgyhogy a Phase 4-nál ilyen nem lesz?

 6. Venom:

  Hiba volt bejelenteni annyira korán, ezt mondta, ugyanis ártott az Ultronnak. Ami amúgy jogos, annó nagyon sokan úgy ültek be a filmre, hogy “Jójó, tudjuk le, mert ezután meg Civil War!” – utóbbi ugyanis sokkal jobban foglalkoztatta a közönséget.

 7. repeater aka Zsírfeka:

  sztem nem ilyen egyszerű, mert egyértelműen az új irány akart lenni a külön kisebb filmek, erre meglepetés siker lett az Aquaman (persze a rjaongóknak nem, de a JL után igenis az), avagy nem igazán tudják, kíváncsiak egy Joker hatására.

  “az ott részvevő geek-ek meg ugyis megnéznék azokat a filmeket így is, úgy is.”

  de hát ez eddig is igaz volt :) az sdcc a hype gépezet első lépcsője volt sok filmnél, nem konkrétan az ott jelen levőknek adta el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.