Bautista nem igazán akar a Fast and Furious filmekben szerepelni

Igazi twitterről felfújt hülyülés lett a dologból. A tippem az, hogy a pankrációs múlt miatt válaszolt így a “Cena és Bautista szerepelhetne egy Fast and Furious spinoffban” felvetésre:

thank you for your consideration… #idratherdogoodfilms

Dave Bautista

Persze páran – és bevallom, hogy azt első gondolatom nekem is ez volt – kaptak ezen a hashtagen, hiszen a jó filmszerepei mellett azért ott az Escape Plan 2-3, vagy más gyöngyszemek a karrierjében. De végül arra jutottam, amivel kezdtem a bejegyzést. Erre utal Bautista következő hozzáfűznivalója is, amit “meglepő módon” egy Wrestlinges tweetre reagálva írt. Viszont unalmas filmes híres hétvégén persze, hogy jó kis felháborodás party lett az előző hashtagből.

human
írta
2019. 07. 01. 03:18
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Bautista nem igazán akar a Fast and Furious filmekben szerepelni” bejegyzéshez

  1. Azért ez erős úgy, hogy Vin Diesel = Groot. OK, hogy csak hang, de együtt parádézzák végig a sajtókörutakat a GotG-vel.

  2. Szerintem jó poén volt, kár hogy az internet még ezt is képes tönkretenni :D

  3. Az egyetlen jó filmje konkrétan a GOTG de az se miatta hanem mert sikeres az MCU. Akár poén akár nem, ez szánalmas. És ez már nem az első ilyen Tweetje. Igazából neten nagyon nem ajánlatos a fekete humor, erre tökéletes példa a kis pajtija James Gunn. Egyébként részemről fényévekkel kedvelhetőbb Cena mint ő.

  4. Most nem azért de a Riddick-nél is dolgozott együtt Vinnel szóval szerintem is ezt poénnak szánta máshogy nem tudom értelmezni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.