18 hozzászólás a “Craig is back” bejegyzéshez

  1. DH:
    Igaz, de Connery azért még ráver egy kicsit. Első Bond filmje 1962, utolsó 1983.

  2. Nem tudom, nekem sosem volt igazán Bond. Bár bevallom nem is vagyok akkora fanja a szériának, megnézem a részeket, meg ha elkapom a tv-ben akkor nézem egy darabig.. Bár az első rész vele az egész korrekt.

  3. Az van hogy eddig egy bondon sem állt olyan jól.az öltöny mint craigen. Annyira meno az ember…de hat latszik a kepeken is ;)

  4. Craiggel bevallottan visszakanyordtak a Connery féle Bondhoz, szóval inkabb úgy mondanám hogy ő az elmúlt 10 év legjobb Bondja, semmi több. A többség egyébként is kb azóta nézi a Bond filmeket.

  5. Számomra ő nem Bond, női szemmel nézve pont az a csajmágnes plusz hiányzik belőle ami a korábbi Bondokban azért hellyel-közzel megvolt. Hiszen a karakter lényege a harcüzemmód mellett (tetszik-nem tetszik) pont az, hogy minden nő kb hezitálás nélkül omlik be az ágyába. Na ezt a fajta férfisármot én nagyon hiányolom belőle. Mint akcióhős rendben van, ezt aláírom. Amúgy ha visszagondoltok a MI Henry Cavill-es jeleneteire, na én ilyesvalakit tudnék elképzelni erre a szerepre.

  6. Csak azért várom a filmet ,mert ez lesz utolsó Craig Bond film. Annyira nem Bond a csávó , ruszki verőembernek oké de Bondnak vicc.

  7. Tank bond.
    Én csak úgy hívom.
    Én már most nézném a filmet, no nem a kép miatt, csak úgy

  8. Nem rossz Bondnak, de inkább a torta féle filmek jobban illenek hozzá, szerintem.

  9. Nem tudom ki hogyan van vele, de Daniel Craig nem James Bond. Se színész se a karakter nem olyan, mint amilyenek a 007-es ügynöknek kellene lennie.

  10. Mondjuk Craig-et kritizálni azzal, hogy nem a régimódi sármőr Bond nem túl fair. Csak amiatt nem olyan, mert a forgatókönyvírók máshogy – próbálják – kezelni a női karaktereket, és bár nagy részük még mindig biodíszlet, volt 1-2 fontos nő is a Craig-Bond-okban, ellentétben a korábbi filmekkel.

    Mások a standardok, kulturális elvárások, ezért a Bondok is és erről nem Craig balta arca tehet.

  11. Craig a legjobb-legmenőbb Bond, pont. És a Craig-féle Bond-filmek messze a legjobbak, nem öncélú, direkt önparódiák, mint a korábbiak, amik inkább elmentek vígjátékoknak, mint akciómoziknak. No persze itt is vannak súlyosan eltúlzott akciók, de ez a megközelítés még mindig reálisabb (nem az, csak „-abb”!), mint bármely más elődje.

    Craig pedig hihetetlenül menő arc, ebben a szerepben minden jól áll neki, szuper elegáns, szuper sportos, szuper kemény és néha el lehet kapni a megsebzett pillanatait is.

    Egyedül az az epizód nem tetszett annyira, amikor kissé kikezdték a karaktert és alázták a sok hülyeséggel, miszerint remeg a keze, alkohol- és drogfüggő meg anyám kínja, sőt, még önmagát is unta. Ez szerintem méltatlan a 007-eshez. A Craig-féle Bond a frankó, nem a vihorászó, nonstop csokornyakkendőben koktélozó, állandóan poénkodó elődök. Ez egy ügynök a terepen, úgyhogy kőkemény és ultra nyers. Ahogy kell.

    -Egy vodka martinit kérek.
    -Rázva vagy keverve?
    -Na ne szórakozzon, adja már…

    Frenetikus. Szóval én várom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.