Jumanji: The Next Level-előzetes

A folytatás még kalandosabb lesz? Sőt, ezúttal a Rock alakítja Danny DeVito-t, meglátjuk ezzel a szereppel hogy bír. A lényeg, hogy a módosított játék új ki hívásokat hoz a hősök számára, akik ismét belekerülnek a gépbe. Visszatérnek a hatalmas sikerű előző rész színészei, csak még több helyszínen zajlik majd a móka.

Ránézésre akinek az előző tetszett, annak ajánlott.

17 hozzászólás a “Jumanji: The Next Level-előzetes” bejegyzéshez

  1. Jó lesz, jöhet, már a traileren is felnevettem párszor. Manapság ritka számomra, de az előző újranézős, úgyhogy ez lehet, hogy még moziban is megkapja a bizalmat. Nem úgy tűnik, mint sok vígjáték folytatás, ami csak az első nagyobb hosszabb drágább +++, de lelketlenebb önismétlő változata. Új helyszínek, megkavart felállás, új szereplők. Mertek újat csinálni. A két öreg karakter pl. már most látszik, hogy nagyszerű poénforrás, és még jobb is, hogy híres színészek, mert Rock és Hart ennyi alapján jól hozza de Vitot és Glovert.

  2. az a mázlijuk, hogy nem teljesen vígjáték volt az előző rész, így kicsit könnyebb folytatni, mint egy tipikus vígjátékot.

  3. Kár hogy Dwayne már évek óta szar filmekhez adja a nevét pedig alapjáraton bírom a csávót.Nem is emlékszem mi volt az utolsó normális filmje…

  4. ….először azt gondoltam: minek?….ne már!
    Most meg: na jó, lássuk. Itt van már???? XD

  5. Az előző rész addig volt vicces (és addig is csak nagyrészt Kevin Hartnak köszönhetően), amíg fel nem fedezték önmagukat, meg úgy általában meg nem világosodott előttük a szituáció, amibe kerültek, onnantól fogva viszont indult a lejtmenet, helyenként egészen gagyi humorral, úgyhogy ezt a folytatást én már kihagyom.

  6. Félek a felfedezés része önismétlő lesz. Üdítő lenne a témát tapasztalt karakterekkel is látni. (jó igazából egy fasza kalandfilmet akarok laza, magabiztos főhőssel :D )

  7. Az első részt 0 elvársással, egy munkaszüneti napon nyomtam be az HBO-n.
    Magam meglepődtem rajta milyen rohadt jól elszórakoztam rajta.
    Várom a folytatást!

  8. Az előző egyszer nézős de szórakoztató volt. Ez eddig nagyon másolat és nem győztek meg hogy ez jobb lesz.

  9. Az első vagyis második rész nagy meglepetés volt, szórakoztató fasza kalandfilm ami nem egy öncélú remake volt. Moziba nem hiszem, hogy rohanok erre de otthon biztos nézős lesz.

  10. Én nagyon elleneztem az első részt, majd otthon megnéztem és a film végére azt mondom hogy voltak szórakoztató percei. Bár kibaszott kínos sok helyen az a film, de összességében azt mondom, hogy pozitívan csalódtam. Itt meg nem az előzőek felmelegítéséről van szó, tetszik ez a szinte mindenki más karakter koncepció. Na és nem tűnik hót gyerekesnek az egész, mint az előző rész. Szóval ez eddig tényleg jópofának tűnik.

  11. Hát nekem az előző tetszett, mint valami egyszer nézős friss vígjáték. De itt mintha mégegyszer ugyanazt akarnák eladni. Annyira nem jó színész Rock hogy én pont ugyanúgy adná elő Devitot mint az indiai srácot.. az öregező poénok sem adják, de egy itthon nézést talán megér ha nem húzzák le nagyon.

  12. Az első kellemes szórakoztató kalandfilm volt (ebből a MŰFAJból meg baromira nagy hiány van). Tehát tök, jó, hogy lesz ez is. Én tuti megnézem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.