Nem halt el a The Flash-film?

Rég hallottunk fejleményt róla, de most a THR szerint az It rendezőjével, Andy Muschiettivel tárgyal a stúdió arról, hogy összehozza a szupergyors fickóról azt az akció-kaland filmet. Elvileg a sokadik forgatókönyvvázlatot Christina Hodson (Bumblee, Birds of Prey)  szállítja.

Elvileg Ezra Miller marad…

human
írta
2019. 07. 03. 03:39
megjelenés
25
hozzászolás


25 hozzászólás a “Nem halt el a The Flash-film?” bejegyzéshez

 1. De ez most BvS, vagy Shazam stílusban? Gondolom az utóbbi. Amúgy ameddig nincs valami jó ötlet a megvalósításához, jobb ha elengedik ennek a projektnek a kezét. Gyors hősöket már láttunk. Az X-menes Quicksilvernek nagyon jó jelenetei voltak. Ha valami bonyolultabb időutazós sztori lenne.. Ja az is megvolt.

 2. Minato
  Nem a gyorsasági van a hangsúly, meg az időutazason, ezek csak mellékes dolgok. Ezeknek a hősök ék mely története, és karakter ábrázolási lehetőségei vannak, komoly morális kérdésekkel. Nen “gyors hős” 😂😂
  Az más kérdés, hogy képtelenek nekik normlais forgatókönyvet írni, mert fogyatékosok.

 3. Hatalmas potenciál lenne ebben csak nem ezzel a hülye gyerekkel és ezzel az idióta design-nal.

 4. Johetne mar egy szuperhosos film, reg lattunk ilyet. Hianyzik, mint egy falat kenyer.

 5. Ezt is furcsállom, hogy nincs egy épkézláb forgatókönyv, már évek óta csak a tingli-tangli megy ezzel a filmmel, de Ezra Miller akkor is marad… Neki tökmindegy milyen lesz a film, ennyire tojik az egészre, csak legyen rajta a zöld cgi bugyi egy üres teremben? Kizárt, hogy olyan szerződést írt volna alá, hogy akármeddig kotlanak a projecten, neki el kell vállalnia különben megölik a kedvenc kisállatát…
  Ha színész volnék, akkor valószínű csak arra írnék alá, amiről tudom, hogy miről fog szólni, mert egy karrier múlhat rajta… addig meg felejtsenek el, de hát nem vagyok színész meg szerencsére Ezra Miller sem.

 6. Nem volt rossz a karakter, a színész sem, de a sötét DC filmekbe nagyon nem illett a poénkodása.
  Saját filmben lehet teljesen jó is…

 7. tükör: már több színész beszélt róla, hogy igazából még a kész forgatókönyvnél is lutri mire írsz alá (Will Smith pl a Mátrix sztorijában). nem mondom, hogy sajnálni kell őket, de sokszor nem rajtuk múlik, és amikor “ezt a szart miért vállalta el” akkor néha ott van, hogy ő baromira nem azt vállalta el, csak profiként ezt nem fogja mondani az interjúk során.

 8. Lordboxi – Erre értettem én is. Itt csak poénok lesznek és CGI lassítások, egy felejthető gonosszal. Sajnos ez a recept.

 9. “Az lesz aztán akkor a forgatókönyv. :(”

  Ööö, komolyan az a baj, hogy nem elégszenek meg azzal, hogy Flash és random szkript, úgyis eladja a név, hanem még az általuk 50 vagy 70%-osnak tartott forgatókönyv helyett is újat írnak? Jobb lenne, ha elfogadnák az első vagy a második változatot, inkább legyen minél hamarabb film?

  Ha valaminek, akkor annak örülni lehet, hogy kivárnak, amíg nem lesz a kezükben valami jó. Arról nem is beszélve, hogy értelemszerűen, ha új rendező jön, akkor új szkriptet is hoznak sokszor.

 10. franz: lehet így is nézni, de amikor a sokadik átírás és 6 írói kredit van valamin, az sokszor jön ki rosszul, hiszen mindenkiből lesz benne egy kicsi, mindegyik író más tart fontosnak a sztoriban, de közben meg marad az előző írótól is benne cucc. Ha teljesen újat ír, akkor persze remek, és a 6 kredites filmekre is van pozitív példa, szóval akármi lehet. A The Flashnél az is gond, hogy már mióta “készül” a projekt.

 11. Részemről továbbra is várós a film, Ezrával semmi gond nincs jó színész, nem az ő hibája hogy szarul írták meg a karakterét. Ugyan az van nála is mint Letónál Joker fronton. Esélyük sem volt kibontakozni, ha kapnak egy jó írót és rendezőt meg sztorit akkor nem lesz semmi gond.

  JL filmben gyakorlatilag mindenki béna volt pedig önállóan mindegyik jó volt. Cavill mint Superman, Gal mint Wonder Woman, Affleck mint Batsy még ha nem is volt önálló filmje, aztán ugye ott van Momoa is.

 12. Nem értem ezt az egész Flash sz@rakodást.
  Most komolyan, tévé sorozatba egy egész korrekt flash adaptációt csinálnak, ahhoz képest, hogy tv+húzzák mint a rétestésztát.

  Egy akkora cég meg nem tudja eldönteni, hogy mit akar, vagy mibe öljön pénzt.

 13. Tocso: A flash sorozat első évada okés volt, azóta csak lefele megy és jelenleg már kritikán aluli. Sokkal több van a karakterben mint amit ott csinálnak.

 14. Nem a legjobb sorozat, de még is kezdtek vele úgy valamit, hogy még nem kasza.
  Ha nekik a maguk forrásaiból ment, akkor csak ül valaki a DC-nél, aki azt mondja, hogy csinálunk belőle valami értelmes dolgok.
  Pl.: mint 10-15 éve az animációs justice league, ott is jól hozták a karakterét.

 15. Tocso:
  Pont az a baj, hogy már van egy tv sorozat és a Warner próbál attól elhatárolódni. Egyszóval nem akarja azt, hogy a filmbéli Flash hasonlítson a sorozatbéli verzióhoz. Így elég nehéz egy rendes filmet összehozni.
  Bár egy Flashpoint filmet simán összehozhatnának, mert a sorozat eléggé mostohán bánt ezzel a történettel.

 16. DarkEagle:
  Hát Superman a JL-ben pont olyan volt, mint amilyennek lennie kellett volna. Legalábbis a jellemének.

 17. A DC filmes univerzum halt el, de nagyon csak hát kell a pénz és ezekből kitudnak facsarni egy kicsit.

 18. néztem egész hosszú jeleneteket justice league-ből youtubeon, egy rossz viccnek tűnik, egy paródiának, amiben direkt ripacskodnak is a színészek. ezra pedig már a trailerekben is szörnyű volt. ez miért lenne jobb, nem tudom. mázli, hogy hidegen hagy a DC, különben jó mérges lennék lol

 19. én azon emberek egyike voltam/vagyok, aki kiáll mai napig a BvS mellett minden hibájával együtt, imádtam a Man of Steelt is, nagy reményeim voltak már a DC filmekkel kapcsolatban, de ez a sok szarakodás elveszi a kedvem, kb már nem is érdekel. Affleck lelépett, Cavill meg már tudja a fene, hogy visszatér-e… és ez a Flash film kínlódás is… engem nem nyugtat meg, hogy csak jó forgatókönyvre vár a Warner… nekem az jön le, hogy fingjuk nincs mihez kezdjenek ezekkel a karakterrel. Végtelenül szomorú vagyok, hogy így áll a DC… remélem összekapják magukat, de attól félek, hogy kapunk ennyi év után egy közepes felejthető Flash filmet, meg ugyanígy egy Batman filmet is, ami felejthető lesz… Csak ne így legyen

 20. Flashpoint ezekkel a szereplőkkel akkor halt el, amikor egy BvS nem kaszált milliárdon túl.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.