Talán és maybe Tarantino előbb hagyja abba, de valójában reklámfogás az egész?

Ebben a GQ cikkben elhangzott olyasmi, ami arra is utalhatna, hogy ha nagy siker a Once Upon a Time in Hollywood, akkor lehet már ezután abbahagyja a mozifilmes pályafutását Tarantino.

I think when it comes to theatrical movies, I’ve come to the end of the road, I see myself writing film books and starting to write theatre, so I’ll still be creative. I just think I’ve given all I have to give to movies.

[…] if it’s really well received, maybe I won’t go to 10. Maybe I’ll stop right now! Maybe I’ll stop while I’m ahead. We’ll see.

Tarantino

Persze maybe, maybe és maybe van a szövegben, avagy talán ha jól fogadják, akkor talán abbahagyja mert talán ez a csúcs. És talán ez az egész csak egy reklámfogás, meg nyomta az interjúkészítő is, mivel látta, hogy semmi konkrétum nincs mögötte, viszont kiragadva felkapja mindenki. De talán (haha) a rohadt jó képekért is érdemes követni a fenti linket, még ha clickbaitként is indul.

human
írta
2019. 07. 04. 04:13
megjelenés
13
hozzászolás


13 hozzászólás a “Talán és maybe Tarantino előbb hagyja abba, de valójában reklámfogás az egész?” bejegyzéshez

  1. Soha nem fog nyugdíjba menni… :p

    Off: Kis hableánynál reflexből tiltottad a kommenteket? XD

  2. Ezt már hallottuk 1x nem? Amúgy nem hiszem, hogy valaha is le fog állni.

  3. Az a jövő, hogy a filmBUZIn nem lehet majd kommentelni, mert csak ilyen fos pc filmek fognak születni. Offline blog lesz. Delete this.

  4. Azért a Star Treket még jó lenne megvalósulni látni, de az is igaz, hogy méltatlan befejezése lenne a karrierjének.

  5. Ha megcsinálná a legjobb Star Trek filmet, nem lenne méltatlan, és lássuk be a legjobbat megcsinálni nem lenne oly nehéz…

  6. crymic: nem akartam arra ideülni, ami persze átömlött máshova, szóval naiv volt részemről. igazából csak nem érdekel a film, mostanra már az összes “élőszereplős” disneyről ez az érzésem, így nincs is kedvem a gyűlölködő kommenteket látni az oldalon a kapcsán. ha ez túl pc húzás, akkor ez van. a hír az hír, kiment, ennyi.

  7. QT komoly bevételi tényező és a legmenőbb színészeket is húzni tudja a filmjeibe.

    Ha leforog az utolsó filmje, akkor ezerrel ezt pörgeti majd a marketing, de ami fontosabb – ha utána csinál még egyet, azzal még nagyobbat lehet majd kaszálni, mert a minden idők egyike lezárta a pályáját és mégis visszatért , mert ezért érdemes (mint a Toy Story 4).

    Szóval két film meg minimum jön majd tőle, egyszerűen iparilag ezt ki kell belőle venni és valószínűleg ezt már rég lemeccselték.

  8. Ez a kilencedik filmje, ha minden igaz, márcsak egy jön tőle. Bár ezt kétlem.

  9. abelh: érdekes amiket mondasz, de tényleg logikus a 11. film, a “na ezért visszatért” tuti hatalmasat kaszálni. Viszont szerintem az is jó alkotói kérdés, hogy a “csak 10 filmem lesz, ebben kell elmondanom” határral miképp pezsdítette fel a kreativitását Tarantino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.