500 nap, 500 másodperc, időrend

10 éves a 500 Days of Summer, és az egyik tribute videója a dolognak ez a tovább mögötti lenne, ami időrendben teszi az eseményeket és 500 másodpercbe sűríti. Szóval rövidített újranézés.

Aki még sosem látta, az ne ezzel kezdje!

16 hozzászólás a “500 nap, 500 másodperc, időrend” bejegyzéshez

 1. A kedvenc romantikus filmem.A zene,a rendezés és a szereplők tökéletes elegyet alkotnak.

 2. egyik nagy kedvenc. pont mostanában akarom újrázni. lehet ez meghozza a kezdő lökést hozzá

 3. Ennél kevesebb idegesítőbb film van. Amit Joseph Gordon Lewitt karaktere összekínlódik ebben egy csaj miatt, aki pár eltévedt kényszerű “épp kéznél voltál” enyelgéstl eltekintvejobban le sem szarhaná annál, mint ahogy leszarja, azt végignézni valami emberkínzó.

 4. de hát ez azt jelenti, hogy jó volt a film, hiszen emlékeim szerint Tom direkt ilyen, egy álomképbe szeret bele nem a tényleges nőben, avagy jól adták át. Az “én nem így csináltam volna, hanem otthagytam volna a csajt a picsába” nem jó érv a film ellen, mivel nem te vagy a főszereplője.

 5. Sajnos ezt a filmet rettenetesen unalmasnak találtam. Pedig nagy rajongója vagyok a nem “hagyományos” romantikusoknak, de ez teljesen hidegen hagyott.

  Szerintem a nem lineáris történetvezetés is inkább zavaró ebben a filmben, mintsem érdekes mint mondjuk a Memento esetében.

 6. Nem jó film!!!! Hanem kibaxott.. Qrva jó FILM!! Imàdom minden percèt!!! 😂

 7. human: nem a film minőségéről beszéltem, hanem hogy szerintem egyszerűen irritáló az az elnyújtott szánalmas nyűglődés és hiszti, amit a főhős bemutat, és az is, ahogy Zoe Deschanel karaktere nem teszi helyre igazán egyszer sem. Értem, hogy mit akar elmesélni a film, hogy mennyire szar tud lenni, ha valakit a friend zone-ba pakol a vélt élete szerelme, és hogy ez a valóságban is millióknak okoz komoly kínokat nap mint nap. De másfél vagy nemtom hány órán át nézni JGL durcás/búvalbélelt/kínjában vigyorgó arcát és ZD hatalmas kékszemű lesajnáló jópofizását, nekem is komoly kínokat okozott.
  Rendesen megkönnyebbültem, mikor elérkezett a film vége az állásinterjús jelenettel…

 8. tudom mire gondoltál, épp ez a lényeg, hogy a film ezt akarta és így elmesélni, nem szabad azzal a logikával nézni, hogy “töketlenül viselkedik a srác”, amikor direkt olyan, mert a film történetében ez kell. Mármint értem, hogy nem tetszett, és ez mindenkinek szíve joga, nem ezt kérdőjelezem meg.

 9. Ez egy romantikus film a pasiknak, pasikról, tökéletesen leképezi azt az időszakot, mielőtt tököt eresztünk. A legjobb mind közül!

 10. Ez az a film, amit a lelkendező kommentek miatt már kétszer elkezdtem nézni, de valami olyan szinten szánalmas nyűglődésnek tűnt nekem az egész, hogy kilőttem pár tíz perc után.

 11. Úgy emlékszem volt benne pár jó képi megoldás, amúgy egy totálisan felejthető középszer. Bosszantottak a szereplők szövegei, tettei, ez rémlik.

  Teljesen értetlenül állok az előtt, hogy újra és újra belefutok ebbe a címbe.

  Tucatjával állnak a nagyközönség előtt ismeretlen jó filmek, amik sokkal jobban megérdemelnék a figyelmet.

 12. azért így időrendben, szűk 10 perc alatt nem ugyanaz, de baszki, meg kéne nézni megint ezt a filmet… kb. az egyik első film, amit a filmbuzi miatt néztem meg anno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.