Remek remake: Nicsak ki beszél

Még keresem a rovat nevét, de ismét itt egy fasza hír remake/reboot témában: a Look Who’s Talking reboot is készül a Screen Gems stúdiónál. A rendező Jeremy Garelick (The Wedding Ringer) lesz. Szerinte érdekes lesz a modern időkbe átültetni a sztorit, de még gondolkoznak azon, hogy miképp élesztik fel a franchise-t. Tudjátok, ez az amiben a néző végig hallja a kisbaba gondolatait.

12 hozzászólás a “Remek remake: Nicsak ki beszél” bejegyzéshez

  1. Fogadjunk, hogy egy fekete, ázsiai, vagy leszbikus párról fog szólni az új változat ;)

  2. SZSZFilm: Isten szóljon belőled.
    Fizetésemet rámerném tenni, higy valami ilyesmi lesz.

  3. Anno az első részt szerettük a családdal, a két folytatást viszont nem. Ezt felesleges rebootolni, a várható PC felhanggal meg pláne nem. Elég progresszív volt ez már akkor is. :)

  4. 2: Vagy a kisbaba lesz egy férfi testbe született nő, és eleve úgy szólal meg. Hmmmm….azt hiszem kitaláltam, hogy lehetne ebből jó film :)

  5. Hah, pont nemreg gondoltam hogy nem nagyon vannak ilyen, vagy beszelo allatos filmek mostanaban. Vagy csak en nem veszem eszre, mert ugye nem en vagyok a cel kozonseg. De regen jo mokak voltak ezek. Ez is vicces volt, szerintem nem annyira “szent es serthetetlen” mintha a Ryan kozlegenyt forgatnak ujra. Es igen kell modernizalni, ha ket Apu-val,akkor avval. Meg mindig nincs eleg film ezekben a temakban, hogy normalizalja es elfogadhatova tegye az ilyen elet helyzetet. De ez persze egy teljesen mas vita…

  6. Ceffer83: ott az a kutyás Dennis Quaiddel, de azért sok példa nekem sem ugrik be.

  7. human: Ja meg most lesz valami versenyzos film Rocky fiaval. Azt lattam,akkor jutottakeszembe ezek a regi jo mokak. Persze a kicsiknek ezek nyilvan jobban bejonnek. Nem mintha pont a Nicsak ki beszel pont gyerekeknek keszult volna.. Bar szerintem tobbunk joval 14 ev elott neztuk rongya a VHS-en

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.