A Train to Busan folytatása egy koncept arton

Az egyik legjobb modern zombis film folytatásán már dolgoznak. A címe Peninsula lesz és itt egy elképzelés hozzá. Egy csapat túlélőről szól majd, akik nem csak a zombi veszéllyel kell megbirkózzanak, hanem a katonaság egy megmaradt részével is.

human
írta
2019. 07. 11. 18:53
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “A Train to Busan folytatása egy koncept arton” bejegyzéshez

 1. Nem vagyok az ázsiai filmek híve, de kurva jó volt a train to busan.
  Az előzmény anime annyira nem jött be, de abba is volt egy baszott nagy csavar :D

  várom szeretettel

 2. Nem akarom senki kedvét elvenni, de annak idején a szintén remek Gazdatestnek is akartak folytatást csinálni, de végül semmi nem lett belőle, pedig még egy drágának tűnő élőszereplős ízelítőt is összedobtak az alkotók. Valahogy a koreaiak nem szeretik a felesleges folytatásokat. Ők még az MCU korában is maradnak az egyszeri dolgok mellett.

 3. Idiota folytatasok rebootjainak spinoffjai és végeláthatatlan szuperhos filmek mellett mar csak egy par remek zombifilm hianyzik. Mint egy falat kenyer. Bocs, de tenyleg nem ertem mi szukseg van rajuk, megis evrol evre jonnek parossaval. Mar a letezo osszes mufajban feldolgoztak a temat legalabb ketszer. Vagy csak en kapok herotot mar ettol?

 4. Még mindíg választhatod azt az opciót, hogy nem nézed meg :) Én valami miatt imádom a zombis filmeket elsősorban azokat a részeket amik a vírus felütésével foglalkoznak… A train to Busan pedig tök jó film volt.

 5. @msl
  Üvölt a megjegyzésedből, hogy nem láttad az előzőt. Én speciel agyfaszt kapok a zombifilmektől, a 90%-ukat nem bírom 10 percnél se tovább nézni (pedig én aztán sok trash szart is megnézek), de a Train to Busan, akkor is kiemelkedő lenne, ha a zombikat bármi mással helyettesítették volna, remek kis film. Nem teljesen egyedi és nem is kult film, de ebből a típusú “zombi” filmből nincs túl sok.

 6. Szerintem simán validak lettek a Dél kóreai filmek és sorozatok, témában ugye még a készítők is toltak most feudális kóreában játszódó zombis filmet, az is egész jó. Illetve a netflixen fent lévő Kingdom, ugyanaz a recept, zombik meg középkor és kis politikai belviszály, kis karakterdráma. Nagyon akció dúsak, izgalmasak és korrektül felépített karakterek. Nem beszélve a kosztümökről, egyik sem gagyi kínai érzetű. Bármikor jöhet nekem onnan már film.

 7. Valoban nem lattam, de inkabb csak magara a jelensegre akadtam ki ugy altalaban. Viszont esku most kedvet kaptam megnezni :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.