Megvan a Sherlock Holmes 3 rendezője

Nem Guy Ritchie? Akkor minek állnak neki? Tudom, a King Arthur meg az Aladdin után lehet kicsit furcsa a kezdő kérdésem, de például a 2. Holmesban levő erdős jelenetet néha csak úgy meg szoktam nézni a youtubeon, annyira bírom. És amikor nem teljesen fojtják meg Richie-t, akkor jó blockbustert csinál.

Na mindegyik, jön a helyére a pörgős filmjeiről ismert Dexter Fletcher (Rocketman, Eddie The Eagle). Háát, de lehet most majd bizonyít ebben a zsánerben. Vagy visszavágnak az akcióból?

9 hozzászólás a “Megvan a Sherlock Holmes 3 rendezője” bejegyzéshez

  1. kurva jó valasztas. raadasul haverok ugye “Ricsivel” már a Lock the Stock előttről (Szappan)

  2. aleksander: ezt a védelmet én nem adom, pedig láttam máshol is. Például itt ez a blog, nem hiszem, hogy bármelyik barátom tudná írni a véleményemet is tartozó posztokat ugyanúgy, ahogy én (most a minőséget figyelmen kívül hagyva:). Egy filmet összetenni meg ugye még nehezebb. Sőt, általában az ilyen stílusmásolás sül el rosszul a filmes világban (vagyis sokszor csak semmilyen a végeredmény), jobban jár, ha inkább a saját stílusát hozza.

  3. Nagyon rossz hír. Eddig a szereplőkre kellett várni most meg hogy végre mindenki ráérne Ritchie nem vállalja be? Ne már! Azért érdekelnének részletek mégis miért nem. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok mi lesz a következő rendezése ami a Sherlock 3 rovására megy.

    Félig OFF:
    Amúgy az erdős jelenetet adom én is, évente egyszer újranézem annyira eltalálta. Javaslom mellé a Harry Potter and the Deathly Hallows Part 2 (Chase Scene) videót. Érdekes hogy a két film bemutatója között mindössze fél év van mégis mennyire hasonló. (A Quiet Place Jigsaw esetén is dettó a magtáras jeleneteknél.)

  4. Ne már… Imádom Guy Ritchie stílusát. Gondolom az új rendező hozza a saját elképzelését. Nem mondom, hogy Dexter Fletcher nem jó, de szerintem hálátlan dolog elvállalni ezt a projektet. Többnyire a fanok várják ezt a filmet, nekik meg megvan az okuk. Na mindegy, bízzunk benne, hogy jó lesz.

  5. Human

    Olyan nagy baj lenne, ha ennyi év után ennek kicsit más lenne a stílusa?

  6. az erdős jelenet pont nem jött be; részemről amúgy is inkább az első rész mint a második. azon gondolkodtam milyen lenne ha edgar wright rendezné :), mindegy, de ő amúgy se vállalna ilyet

  7. Szerintem annyi, hogy így nem számít folytatásnak. Akárhogy is, eddig pont a 2 színész és Ricsi egyedi stílusa tette különlegessé. Nagyon sokat számított a sikerben, az ahogy Ő közelített az egészhez.
    Ha más csinálja, akkor az már nem ez lesz. Ennyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.