“MK WILL be R-Rated and for the first time EVER”

Nyilván nem teljes készpénz a dolog, hiszen Hardy is azt hitte, hogy a Venom tényleg R lesz, aztán láttuk, de nagyon-nagy az esély rá, hogy a Mortal Kombat tényleg R besorolást kap. Legalábbis a forgatókönyvíró azt mondja, hogy nem csak véres lesz, de még a kivégzések közül is bele kerül pár. Azt nem árulja el, hogy pontosan melyikek.

Ez mindenképp jó hír a film mellett.

11 hozzászólás a ““MK WILL be R-Rated and for the first time EVER”” bejegyzéshez

  1. Annyira azért nem hiszem, hogy bátrak lennének a készítők. Bár a Deadpool és a Hellboy után kitudja.

  2. Jól hangzik. A Venom-ért is ezért lelkesedtem az elején, aztán moziba se mentem rá. Szóval ha kérik a pénzem akkor maradjon csak R!

  3. Félő, hogy a gamergyerekek miatt nem merik majd bevállalni…és ők elég nagy része a leendő közönségnek.

  4. Scorpion82:
    Pedig a gamergyerekek pont az R besorolásnak örülnének. Hisz a játéknak a vérengzés is fontos elem.

  5. Sztem normális szülő 14 alatt nem engedi MK-zni a gyereket. 14-tol (meg sajna alatta is, lesz is böjtje) ma már olyan szintű vérengzéshez meg brutalitáshoz vannak szokva a tinik h ha van eszük tényleg R lesz.

  6. Fizdale: 30+ vagyok, még az első három MK-t toltam gyerekként otthon és játékteremben, mégse lettem tömeggyilkos ;)

  7. vacsad: Te nem, de rajtad kívül meg 7 milliárd ember él a Földön, különböző háttérrel, beállítottsággal, mentalitással, lehetőségekkel.

  8. anthony711: No és mennyi kezdett gerinceket kitépdesni az MK miatt? Ez egy húsz éve meghaladott vita, normális emberre nincs hatással az erőszakos játék, a eleve pszichopatából meg ezer más dolog is kihozhatja…

  9. vacsad:
    Ez így van. És ez nem csak játékoknál, hanem a filmeknél is pont így van. Például ott van Robotzsaru. Akármennyire brutális film volt a gyerek nézők akkor is százszor megnézték. Aztán felnőtt korukban nem lett belőlük tömeg gyilkos. Legalább is erről nincsenek beszámolók.
    És akkor ott van Nolan kevésbé erőszakos Sötét lovagja, ahol a nézők közül az felnőtt mozi néző közül az egyik a film hatására a 2012-es Sötét lovag – Felemelkedés egyik vetítésén vérfürdőt rendezett.
    Sőt még olyat is hallottam, hogy egy kislány a Tom és Jerry rajzfilm hatására lelökte a nővérét hetedikről.

  10. vacsad, SZSZFilm: nem konkrétan arra gondolok hogy tömeggyilkos lesz belőlük, hanem az szerintem megalapozott tény, hogy bizonyos életkoru fiatalok lelki fejlődésére rossz hatással lehetnek az ilyesmi tartalmak (erőszak, pornó, stb.). És itt nem szélsőséges esetekre kell gondolni, hanem akár szociális, családon belüli, mentálhigiénés negatív következményekre.

    Persze mindannyian mások vagyunk, és éppen ezért azt szerintem elhamarkodott és meggondolatlan kijelenteni, hogy senkire nincs rossz hatással (ugyanúgy ahogy azt is, hogy mindenkinek rosszat tesz), ha értitek, mire gondolok.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.