Remek remake: Power Rangers!

Vicces hetünk van, hiszen felül tudták múlni a Nicsak ki beszél újrázásának berendelését. A PRN szerint a Hasbro a Paramounttal közösen újra akarja indítani a franchiset, és a 2017-es film színészeit dobják is közben.

I think there is a [Power Rangers] movie in the works but it’s not with me and the cast. So yes [another Power Rangers movie will take place], but not with us.

Dacre Montgomery 
Naomi Scott (Kimberly, the Pink Ranger), Ludi Lin (Zack, the Black Ranger), Dacre Montgomery (Jason, the Red Ranger), director Dean Israelite, RJ Cyler (Billy the Blue Ranger) and Becky G (Trini, the Yellow Ranger) seen at the Lionsgate photo opp for “Saban’s Power Rangers” at Comic-Con 2016 on Thursday, July 21, in San Diego. (Photo by Eric Charbonneau/Invision for Lionsgate/AP Images)

19 hozzászólás a “Remek remake: Power Rangers!” bejegyzéshez

 1. A legutóbbi eskü de nekem bejött. TMNT-el együtt jó kis gyerekfilmek. Újrázni minek? Megint eredet sztori? Inkább csak folytassák.

 2. Szerintem is simán nézhető volt az utolsó etap. Pedig tényleg nem egy jó film, meg nem is szerettem anno… még is végignéztem és egész jól szórakoztam rajta.

 3. Na jól van már! Ez azért már tényleg nagyon ciki! A múltkori remake-et 2 éve mutatták be!

 4. Kár, hogy nem lehet gif-eket megjeleníteni itt.. :D
  Bazmeg, ha Tarkovszkij is a biztonsági játékot játszotta volna, akkor vajon hogyan születtek volna meg azok a csodálatos filmek? Ha Kubrick azt mondja, hogy kell még egy kis fókuszcsoportozás a Full Metal Jacket előtt, akkor is az a kult lenne mint most? (tudom, nem a legjobb darab, de értitek a célzást szerintem)
  Értem én, hogy ez is egy iparág és mindenki a pénzből él, de basszameg tele van a hócipőm már ezekkel a lúgozott cukros szarokkal. Meg sorozatfilmekkel, amik ugyanezt a középszart lövik be. Rendben, legyenek, kell ilyen is, de hogy folyton csak ezek vannak 90%ban.. és ehhez meg tapsol a tömeg.. Ez a mostani Pókember is.. komolyan így megkúrni egy már lassan 60 éves rég kitalált karaktert és világot.. Bocsánat, ha off, de tele a pohár ezekkel…

 5. Nem volt erős, de nem volt rossz sem. A gárdát pedig nem kéne cserélni, mert eskü ugyanilyen kaliberű színészeket fognak becastingolni, csak más nevük lesz. Ennek nincs így értelme.

 6. Nem kell megnézni, nem kell pénzt adni rá. El kell engedni. Nehogy már ilyenekért érezzem rosszul magam. Inkább röhögök rajtuk, mert ez bőven a vicc kategória.

 7. Csak az a bajom nekem ezzel, hogy míg mi röhögünk, addig szépen lassan már csak ezek fognak jönni 90%ban..

 8. Nem láttam a 2017-es filmet de azt látom, hogy ordas nagy bukó volt. Miért gondolják, hogy majd egy másik sikeres lesz? Fel nem foghatom ezt de hát ha nekik jól esik fosra kidobni pénzt az ablakon akkor hajrá :D

 9. Pár hónapja láttam a 2017-est és az első fele teljesen rendben volt. De aztán jött a második félidő… Nem kéne erőltetni.

 10. @cherockee: ha nem szuperhősös film is játszik, akkor volt már olyan film, aminek az eredetijét 1 évre rá már remake-elték is. Ez volt a 2016-os Teljesen idegenek, aminek a spanyol változata 2017-ben jött (sok más ország feldogozásaival együtt), de a magyar is megérkezett 2018-ban már BÚÉK címen. :)

 11. @Watchmen: a Teljesen idegeneknél _szerintem_ nem a fenti, mondjuk “klasszikus értelemben vett” remake, hanem országra való optimalizálás történt. Országonként eltérő, hogy melyik téma mennyire veri ki a biztosítékot, és ha Bélának hívják a főhőst, akkor valahogy jobban magadénak érzed az “akár a szomszédommal is történhetne” drámát, mint ha Guseppe a neve. Legalábbis az azonosulás egészen más szinten megy.

 12. nem bírom felfogni a döntés mögötti indokokat.

  próbálkoztak vele 2017-ben, én nekem elvitte a nosztalgia meg egészen jópofa lett az, de anyagilag akkor is óriásit bukott.

  erre most le akarják cserélni a kasztot megint 2 évvel később, mikor sorra bukik szinte az összes ilyen felélesztős próbálkozás.

  azt a kasztot ráadásul, akivel talán pont esélyük lenne mivel Naomi Scott és Dacre Montgomery azóta még ismertebbek lettek, ráadásul Ludi Lin is jön szépen felfele. ha mindenképp új PR filmet akarnak, akkor pont velük lehetne alkotni valamit, egy ütős Tommy casting-gal kiegészítve.

 13. 8 Próféta: Ezért fordulok a sorozatvilág felé inkább, ott több a minőségi tartalom.

 14. Valószínűleg a játékeladások miatt látnak fantáziát egy új filmben. 2017-es hír:

  “According to a report from Toy News, Power Rangers toy sales have become mighty, morphin’ force to be reckoned with, growing 122.8% this year to date with April sales figures up 185.9% from the previous year. This makes Power Rangers the number one action figures brand of all toy sales.

  The surprising skyrocketing in Power Rangers sales could definitely garner interest in a sequel — another movie means more action figures with different costumes — especially since studios are looking to merchandising to increase revenue over declining Blu-ray/DVD and movie ticket sales, according to a report from the New York Times.”

  https://www.slashfilm.com/power-rangers-sequel-toys/

 15. Nem tudom, de nekem bejött. Szerintem egyáltalán nem annyira rossz mint amiket olvasok róla.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.