A világ legrosszabb VFX jelenete

Vagy legalábbis a legismertebbje a Mummy Returnben a Skórpiókirály feltűnése. Na ennek álltak neki a VFX srácok, és 1 napnyi munkát öltek a dolgokba. Mármint abba, hogy feljavítsák, de igazából csak egy hülyülés lett belőle.

human
írta
2019. 07. 13. 03:32
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “A világ legrosszabb VFX jelenete” bejegyzéshez

  1. Jó lett. Jó ötlet volt a deepfake tech használata, meg a kis apróságok. Viszont a -szerintem- legtermészetellenesebb dolgot pont nem javítja, mégpedig, hogy fél másodpercenként változik az arckifejezése, teljesen indokolatlanul. Ha végig csak egy mérges fejet vágna, már sokkal élethűbb lenne. Miért mosolyodik el, meg ilyenek? Egy viszonylag állandó mérges fej+amit a srácok csináltak, és tökéletes lenne.

  2. Már nem azért, de közben eltelt 20 év. Lassan a telefonommal is meg tudom ezt csinálni ingyen, miközben akkor azért nem 5 forint volt valamit csinálni.

    Persze akkor is szar volt, de ez így kicsit visszás. Amúgy is rohadt idegesítőek ezek a palik, nem hiszem, hogy a szakmájuk krémjéhez tartoznának, azért van idejük ilyenekre.

  3. Elég sok munkájukat láttam már, ami tetszett, de ezt nekik sem sikerült megmenteni most.

  4. Azért kicsit többet vártam, ezt még én is meg tudtam volna kb ezen a szinten csinálni ilyen Deepfake programmal. Ahogy humorpalanta is mondta, a film 18 éves, az az év amikor kijött a Shrek, és a deepfake még így is leterheli a mostani videókártyákat.
    Mondanak okosakat a srácok, ügyesek is néha, de nem profik, vagyis nem annyira profik, hogy egy nagy Hollywoodi filmet rájuk bízzanak.
    Annyiban ügyesek voltak, hogy találtak egy piaci rést a videójukkal…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.