Angel of Mine-előzetes

A film egy anyáról szól, aki elveszti a kislányát. Később meggyőződésévé válik, hogy egy idegen lánya valójában az ő elvesztett gyermeke. Ez a megszállottságba kergeti, és elveszti a talajt a lába alól. Az egész a L’Empreinte de L’Ange című filmen alapszik, csak most Kim Farrant (Strangerland) rendezésében.

Főszerepben: Noomi Rapace. Mondjuk nem tudom mennyire adja el ez a név a filmet.

human
írta
2019. 07. 16. 03:33
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Angel of Mine-előzetes” bejegyzéshez

  1. Nyomi Repeszt bírom, Yvonne a Dexterben volt nagyon jó valamint a kommentelők harmada szokott csöpögni tőle és Luke ‘Stohl Buci’ Evanstől is láttam már jót. Kiindulásnak tipik hatpertíznek szaglik de akkor is le fog csúszni.

  2. Hát azért rajta kívül említhetted volna még Yvonne-t meg Luke-ot mert rájuk előbb felkapják manapság az emberek a fejüket. Noomi Rapace annyira azért nem mainstream színésznő.

  3. Lehet, hogy nem mainstream, de én a prometheus óta csípem ezt az érdekes arcberendezésű nőcit.
    Leginkább talán azért, mert tökérdekes szerepeket vállal. Ott van pl a What happened to monday, Rupture (imdb-n indokolatlanul borzasztó pontszámon áll, pedig nem is nézhetetlen:D talán még érdekesebb is volt, mint a raw), Sherlockba is illett etc..
    Legutóbb a Close-t láttam tőle, de az sem miatta sikerült félre, szóval ha ez is bukta lesz, nem attól, hogy esetleg nem tudná elvinni a hátán.

  4. Noomi Rapace nagyon tehetséges színésznő,erősen autentikus szereplésével.Én eddig az összes filmjét megnéztem és biztos ebben a filmben is nagyot alakít..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.