Sokáig várhatunk a Shazam-Black Adam összetűzésre

Zachary Levi arról beszélt, hogy Black Adam feltűnése a Shazam filmekben legkorábban a 3. részben várható. Először jön a Shazam 2, meg a Black Adam film. Aztán talán találkozhatnak. A színész szerint nem is lőhetnek el korábban, hiszen Black Adam eléggé hasonlít képességekben Shazamre, így ő az ultimate ellenfél.

“I can say that as far as I know, Black Adam is not going to be in the second Shazam!, because the idea is that they want to go and do a standalone Black Adam movie first.And then it would kind of be, if we do a third Shazam! and a second Black Adam, kind of [parallel] like that, that’s where we would [meet].

Because he’s like the ultimate bad guy for Captain Marvel, Shazam. Like [Shazam and] Black Adam, they’re doppelgängers right, the evil twin to who I am. So that’s got to be like the final battle, If we do that in the second movie, then where do we go after that? It would just be a movie of us sitting around playing video games for the third one, that would be very boring. Or not [laughs]. I’m a very interesting video game player. So yeah, I think that’s the idea. We’ll definitely [cross over] — the plan is to get there, but just to pace it out however it needs to pace out.”

Persze mindez osztva azzal, hogy a Shazam valójában nem volt kiemelkedő siker a pénztáraknál (bár valamennyire pozitívban lehet), szóval ki a fene tudja a DC/Warner mit tervez a franchisezal. A fentiek a régi tervek.

16 hozzászólás a “Sokáig várhatunk a Shazam-Black Adam összetűzésre” bejegyzéshez

 1. El tudom képzelni miután Rock megnézte a Shazam filmet és a bevételi adatokat, hogy kikapcsolta a TVt és azt mondta magának: “No”. Ezután már a producerek ki is találtak valami “usual BS – training exercise” dolgot, hogy csak később jön Black Adam.

  Nekem az volt furcsa, hogy orrba-szájba láttam a kampányt mindenütt, majd kijött a film és úgy eltűnt minden hír, mintha a CIA törölné, egészen megfeledkeztem a film létezéséről addig amíg nem láttam a DVDt a polcokon.
  A film nem nagy szám, kb 2szer mosolyogtam el, de a célközönség a 10 éves fiúk/lányok, és gondolom nekik ez jó. Ha jól döcögne a DC vonat, akkor belefért volna a Dark Universebe egy ilyen bohóckodás.

 2. Elvileg 2020-ban forog mindkettő. Mérsékelt siker lett a Shazam, főleg, hogy nem is egy átlagnak ismert karakter lett bepaszírozva a Captain Marvel /ő is új szereplő volt, de hát szerepelni fog az Endgame-ben, csak meg kell nézni/ és a Végjáték közé.

 3. nem rosszamjusagbol de a DC radobbenhetne mar hogy nem megy ez a filmkeszites dolog. meg ki sem jott de mar mosdatjak a Joker filmet hogy ne legyen akkora bukta, az egyetlen film amit mindenki szeretett a MAn of Steelt az istenert nem akarnak folytatni … nem ez egesz egyszeruen nyilvanvaloan kudarcra van itelve.

  100%ban inkompetens dilettans barmok dolgoznak ott jelenleg es ahogy en laikuskent latom ezen maximum a James Gunn fele Suicide Squad tudna valtoztatni, de mar elore latom hogyha az sikerul akkor meg minden egyes film tervuket Gunnra akarjak majd sozni aki majd besokall es vagy lelep vagy vmit elkur

  pedig nagy kar erte, de sebaj. Tv-ben jok!

 4. mármint hogy aki szereti: tök jó!

  de rottenen a 2 kritikusi (56%, 6.25/10 avg rating) és a 2 nézői (75%, 3.9/5 avg rating) mutató is közepes, anyagilag 700-at se tudott hozni az egyik legnagyobb nevük, ráadásul a film végi nyaktörés alaposan megosztotta a közönséget.

  szóval nem véletlen, hogy nem készült MoS2 azóta se és nem is fog Cavill helyzetét elnézve.

  témánál maradva egyébként nem látom magam előtt azt se egyelőre, hogy a Shazam 3. részig vándorolna, a Black Adam filmről meg már évek óta csak a beszéd megy.

 5. Teljesen logikus amit mond Levy és ahogy a DC áll a dologhoz, kérdés a WB meddig bírja hogy nem szól bele. :D Black Adam tényleg nagyon hasonló és túl erős karakter hogy rögtön ellőjék. Billy még nagyon kezdő fél percet se bírna ki Adam ellen.

  Amúgy anyagilag szerintem azért nem lett akkora siker mert mindenki rá volt gerjedve az End Game miatt a Marvel Kapitányra. Nagyon rossz helyre tették a Shazamot.

 6. hat mondhat barki barmit nincs megegy olyan dceu project amit annyira akarnanak az emberek mint a MoS 2-t … eleg korulnezni social mediaban es memek ezrei koszonnek vissza ezzel kapcsolatban

  a masodik az ilyen listan a BVS Snyder cut …

  a tobbi dc filmet az emberek nagyresze igyekszik elfelejteni inkabb

 7. Igen az emberek többsége igyekszik elfelejteni a Wonder Womant is pl és egyáltalán nem várják a WW 1984-et sem…szerintem az otthoni kiadás után a Shazam folytatása is jobban fogja izgatni az embereket, de tény hogy tök szar helyen volt az első

  MoS folytatása a BvS volt, szerintem ha lett volna új szóló akkor is max Man of Steel +valami alcím, de sosem 2 lett volna..plusz lehetett volna már akkor is simán Supermannek hívni, hiszen addigra keresztül ment volna a tervezett Supermanné váláson,de ezt már sose tudjuk meg

  Az a Justice League Snyder Cut, a BvS még akkor rögtön megkapta a rendezői változatot gyorsan, mert azt “csak” szétvagdosták és elég volt a jelenetek helyes sorrendbe tenni plusz berakni,ami padlóra került. De a Snydercutban pl a történelem leckében Darkseid van Steppenwolf helyet, Cyborg apja meghal, nincs egyáltalán semmilyen orosz család benne stb stb…más a két film és habár Snyder mindent leforgatott amit akart és már akkor rögtön el is kezdtek dolgozni rajta az illetékesek, ahogy leforgatott egy jelenet, akkor is van még mit befejezni.

 8. Hát igen, a DC nagyon nem találja a helyét. Az elején elcseszték azzal, hogy a DC hősöket, akik szinte a tisztaság példaképei, lealacsonyították emberi szintre sok negatív tulajdonsággal.
  (érted, egy Superman a tisztaság jelképe, Batman is a maga módján 100% erkölcs, Ironman pedig alkoholista, BlackWidow gyilkos kém volt, meg még sorolhatnám a gyilkosokat, bűnözőket, akik jó útra tértek a Marvelnél, mégis azt a dark, emberi, esetlen oldalt a DC karakterekre nyomták rá. Pl Flashnek azt a depressziós vonásait szörnyű volt nézni. Én ha DC képregényt olvasok, akkor a színtiszta erkölcs karaktereket akarom látni. Ha alkoholistákat, félrelépéseket, megcsalásokat, gyilkosokat, akkor előveszek egy Wolverinet vagy akár egy FantasticFourt.

  Kellene oda a reboot, de sajna sikeres lett a WW és az Aqua (félig-meddig) és nem akarják a fejős tehenet lecserélni egy friss borjúra, emiatt szenvednek a rajongók és várják, hogy végre újra legyen minden castingolva, legyenek színek, mókák, napsütések a filmekben.
  Én nem hibáztatom Rockot, ha lemondja a Black Adamet.

 9. az eszükbe sem jut, hogy nem kell ebből 3-4 film? még 3 elmegy, de a különálló black adam filmet nem tudom hova tenni, hogy miért is lenne rá szükség amikor úgyis csak el lesz kalapálva a közös filmben aztán szevasz.
  ha pedig azt szeretnék nyomatékosítani, hogy black adam aztán nem semmi, ultimate final super boss, akkor ne verjék meg egy film alatt. verje el Billy-t a második részben, aztán legyen visszavágó a harmadikban, de a különálló black adam filmnek abszolút nincs lételeme, akkor lett volna, ha előbb jön ki, mint maga a shazam film.

 10. @tükör: Nyilván nem azon van a hangsúly hogy elverik-e a film végére vagy sem. Ennél sokkal komplikáltabb Black Adam, ráadásul nem is feltétlen gonosz mert inkább antihősnek mondanám. Szóval az se lepne meg ha pont ebbe az irányba mennének hogy inkább összeáll Shazammal, elvégre pont ezt vezették fel a filmben is. Mondjuk ez inkább képregényeseknek tűnt fel.

  @Mekare: “Igen az emberek többsége igyekszik elfelejteni a Wonder Womant is pl és egyáltalán nem várják a WW 1984-et sem”

  Ez most irónia vagy mi? Csak mert a WW-t messze nem felejtették el. Mikor kijött a promó kép róla konkrétan egy teljes napig Twitter trend élén volt. Szóval elég sokan várhatják főleg hogy igazak a pletykák és tényleg húznak benne egy Flashpoint féle rebootot.

  @T: “Hát igen, a DC nagyon nem találja a helyét. Az elején elcseszték azzal, hogy a DC hősöket, akik szinte a tisztaság példaképei, lealacsonyították emberi szintre sok negatív tulajdonsággal.”

  Nem bántásból de a DC hősei mindig is ilyenek voltak. Pont ezt szerettem meg anno a DC képregényekben hogy mindegyik emberi és tökéletes egyik sem. Sosem volt egyik sem a tisztaság mintapéldája. Még Superman is gyilkot, nem is egyszer. Ezt dolgozta fel a film is egyébként.

 11. T: te végtelenül legegyszerűsíted a DC karaktereket. Nem olyanok, amilyenek leírod. Az meg, hogy az Aquaman félig-meddig siker, hát non-sense.

  A témához: Rock producere volt a Shazam filmnek, a nevét adta hozzá és valószínűleg jövöre forog a Black Adam. Amit egyébként okos húzás volt külön venni, egyszerűen maga a karakter is több mint egy egyszerű ellenfél. Marvel analógiája talán Namor. Az 52 sorozatban megjelent story arc-ját kellene megfilmesíteni. Az zseniális volt. A Shazam pedig kell a DC-nek, mert nagyon pozitív a film megítélése kritikusok és a nézők dötnő többségének részéről is, és mivel anyagilag is pozitív lesz a mérleg a végén, miért ne folytassák? Ráadásul, ha a minőség marad, valószínűleg a bevételek is nőnek majd, mint a Dark Knight trilogiánál. Snydert meg jó lenne már elfelejteni végre.

 12. Ha már Shazam. Megjött hozzá az Honest Trailer. Ez egész vicces volt. :D

  https://www.youtube.com/watch?v=89zySl09rAU

  Az Annabelle cameókra csak én nem emlékszem? A filmet nézve fel se tűnt. Pedig felszoktak tűnni az ilyen easter eggek.

  @Mekare: Igen sejtettem mert nagyjából ismerem az ízlésed kommentjeid alapján.

 13. Remélem soha nem érkezik ehhez a bárgyú szeméthez folytatás ezzel a gárdával. Meg se közelíti a képregények vagy az animációs filmek színvonalát. Egyszerűen kiakaszt hogy egy ilyen silány filmet az egekig magasztaltak, csak mert egy hajszállal jobban sikerült a többi DC szemétnél. Ja és nem vagyok DC Hater. Imádom a képregényt és az egész az Animációs filmjeiket. De a mozi filmeket nem bírom méltatni.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.