Egy részlet a Hobbs and Shaw-ból

Szerintem csak ezt kellett volna kiadniuk a Fast and Furious spinoffhoz, nem az iszonyat spoileres előzeteseket. Egy epic, vagy epicnek szánt akciórészlet van a tovább mögött.

Azért a Statham-Rock kémia működik.

human
írta
2019. 07. 18. 04:13
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “Egy részlet a Hobbs and Shaw-ból” bejegyzéshez

  1. Bármekkora sci-fi, annyira fullba nyomja egy 12 éves G.I Joe – Matchbox ámokfutását, hogy már most imádom.

  2. George Crusader – abszolút igaz. Totál sci-fi lesz, semmi sem hihető, semminek sem lesz tétje, fizika ohne. Ez kell ma tényleg?

  3. Én bírom ha valami bevallottan fullba nyomja a kretént. Sose értettem pl. az A-Team hogy a picsába bukott meg, hát az a mozi akkora fun, hogy csak na.

  4. Bocsi az offért:
    @Kopernicus
    Pont most néztem meg én is az A-Team-et az HBO-GO-n és én is csak pislogtam, hogy akármekkora hülyeség is volt, rengeteget lehetett rajta röhögni, teljesen élvezhető volt, szóval én sem értem.

    Egyébként meg szerintem jó ötlet volt ezt a két tagot leválasztani a Fast and the Furious-ról, mert már eddig sem a versenyzés miatt voltak jelen a sorozatban (és ennek ellenére pont ők is vitték el a hátukon az utolsó részt)

  5. Egyetertek az A-Team-el kapcsolatban. En sem ertettem hogy miert bukott meg. Marha nagy fun, siman ujranezheto tobbszor is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.