Heti mozibemutatók: július 18.

Van mit nézni? Van mit nézni! Az érdemes-e a fontosabb kérdés. Például nekem úgy tűnik, hogy az oroszlánok és a vidék királyát nagyon nem, a túlzott realizmus ellene dolgozott. Viszont a többi érdekesebb. Eléggé teletömték a hetet.

 • Az oroszlánkirály (The Lion King) – az egész “élőszereplős” Disney őrület kicsúcsosodása lehet ez a film. Nagyon kíváncsi vagyok az első és a második hetére.
 • Yao utazása (Yao) – Omar Sy egy megható történetben? Jöhet… majd streamingen.
 • Nicky Larson – Ölni vagy kölni? (Nicky Larson et le Parfum de Cupidon) – a magyar cím alapján rohannék. Amúgy nem értem a logikát, hogy az Annával egy héten jön itthon.
 • Fehér éjszakák (Midsommar) – esti vetítésre vele.
 • Anna – freemanfilm a forgalmazó, szóval választásunk sincs, csak szinkronnal jött Besson új akciófilmje.
human
írta
2019. 07. 18. 17:31
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 18.” bejegyzéshez

 1. Midsommar-t MOMban adják feliratosan napi 1x 20.45től (késői hazajutással kalkuláljon aki rábök).

 2. Midsommart én is nézném, de azért nem buszoznék fel érte Pestre főleg hogy ezek szerint csak a szinkronos férne be a menetrendbe, ez a nyüves helyi mozi meg inkább az oroszlánkirályt adja le kétszer ugye :(

 3. Human:
  CC-ben a Fehér Éjszakákat sem adják feliratosan azért jeleztem, hogy legalább annál van alternatív lehetőség.
  Nagyon kíváncsi leszek mit csinálnak a forgalmazók a Tarantino-s filmnél (lesz-e feliratos) és az Az 2-nél (első résznél OV és szinkron volt).

 4. vajon lesz írás róla? megnéztük tegnap este a Midsommart az arénában, 19:30-kor. utána nagyon elgondolkodtam, hogy sok ember vajon mi alapján választ filmet? csukott szemmel böknek rá? azok a megjegyzések, amiket vetítés közben/után hallottam lényegében mindenkitől, te jó isten. lehet azt hitték olyan lesz, mint az annabell 6.
  mindegy is, szóval nekem kevésbé volt horror, mint a Hereditary, lassabb is annál, cserébe a fényképezés és a rendezés észveszejtően jó, és ilyen filmet szerintem még nem láttatok. ha vevők vagytok az elborult, súlyos, néhol abszurd filmekre, és tetszett a Hereditary, akkor mindenképp ajánlom. még a szinkron is korrekt szerintem. de senkit ne rángassatok bele, aki nem bírná a lelki megterhelést, mert nagyon megviselné őket.

 5. Herceg:
  Nagyjából egyetértek minden észrevételeddel.
  A kérdés jogos. Sóhajtozó emberek és Annabelle szöveg a film végén. Voltak akik 3 perccel a vége előtt távoztak. A közönség 2/3-ának fogalma sem volt mire vállalkoznak.
  Amúgy kicsit nehéz írni a filmről, de szerintem is jobb lett mint az Örökség, a horror része valóban visszafogottabb és a fényképezés is remek, a humor is működött. De többször ezt sem akarom látni.

 6. Midsommar engem letaglózott! Lassan túllendülök azon, hogy a moziba járók 2/3-a inkompetens és be sem szabadna engedni ..hagyjuk is:D

  A filmről: fényképezésen (szememnek olyan volt, mint vasútnak a sín:D) és a rendezésen túl, szerintem a színészi játék is irtó jó volt, a film lelke egyértelműen a főszereplő hölgy volt. Hiába van pl egy Jennifer Lawrence-nek oscarja, ennyi alapján Florence-nak sokkal nagyobb színészi pályát és sokkal emlékezetesebb filmeket jósolok.

  Kollégáim kérdezgették, hogy ajánlanám-e, de ismerve a stílusukat, nem mindenkinek tudtam (akartam) ajánlani… Tényleg csak a szívósabbaknak való, de aki kedveli ezt a fajta elborult vonalat, annak hálás lesz a film. Még most is elgondolkodtat egy-egy mozzanata… :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.