Hustlers-előzetes

A The Hustlers at Score cikk alapján készült film egy megtörtént eseményt dolgoz fel a múltkori gazdasági válság után, amikor pár sztripper eldöntötte, hogy a hozzájuk járó Wall Street-i farkasoknak fizetni kell, ezért kifosztották őket. Hitelkártáyval visszaélés és hasonlók.

A trailer mondjuk nem mond túl sokat. A vetkőzők pedig: Jennifer Lopez, Constance Wu, Julia Stiles, Keke Palmer, Lili Reinhart, Lizzo, Cardi B.

human
írta
2019. 07. 18. 04:21
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Hustlers-előzetes” bejegyzéshez

  1. 50 évesen elvállalni egy ilyen szerepet, nem semmi, és még csak nem is gáz benne.

  2. Girl power, cardi b-nek meg menni fog, ő ezt főállásban tolta, hogy rámolta ki az ügyfeleit, meg drogoztatta be.. Biztosan jó kis mosdatás lesz majd az összes ilyen szegény párának.. meg ez a mocsok világ csak kihasználja őket.

  3. Ez olyan szar hogy a szemem is megfájdult tőle. Ha tolvaj nőket akarok nézni akkor inkább megnézem megint az Oceans 8-at pedig az is szar volt. :D Mondjuk mikor JLo úgy akarta beadni hogy a sztriptízesek keményen dolgozó nők akkor azért majdnem megfulladtam a röhögéstől. Gyakorlatilag ugyan azt csinálják mint a pacákok akiket meglopnak. A valódi munkásember pénzét lopják el. Ezt tuti földbe döngöli majd a kritikai világ.

  4. Amikor megnéztem az előzetest (de talán már a kép alapján is) rögtön az ugrott be, hogy “S íme a film, mely azért készült el, hogy Jennifer Lopez minden jelenetben Gucciban, Fendiben, Versageban, Diorban, Chanelban, stb. lehessen, a haja, sminkje tökéletes végig.” És mit ad Isten, ő az egyik producere a filmnek. Hát csoda? :)
    Na persze a téma adja magát, de ő meg is találta a témát, ami a fentiekhez kell.;)
    De jól néz ki, tényleg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.