SDCC: Jay and Silent Bob Reboot-előzetes

Megérkezett Jay, and Silent Bob, és igyekeznek megakadályozni azt, hogy a rajtuk alapuló képregényből készült filmet gritty módon rebootolják Hollywoodban. Mindeközben még az apaság is beüt, és a sosem felnövést le kell küzdeni.

Na meg egy rakat cameot is kapunk!

17 hozzászólás a “SDCC: Jay and Silent Bob Reboot-előzetes” bejegyzéshez

  1. Hát ez nagyon beütött nálam. Ha most kinn lenne már nézném is. EPIC!
    Micsoda film lesz ez és a casting valami eszméletlen. Melissa Benoist meglepett egyébként de na az előzetesben mivel láttam már egy promó képen is de fura lesz itt látni. :D Hollywood készülj fel!

    Ennyit rég sírtam előzetesen. XD

  2. enyhe figyelmeztető jel, hogy még csak el sem mosolyodtam… Talán jobban megöregedtem, mint Jay. De az én fogam még igazi!

  3. az egyik vágó képen az nem chris hemsworth volt? akkor már nem lesz kétségem hogy ez is szar film lesz, csóri gyerek a Thoron kívül eddig még csak bukott vígjátékokban szerepelt(legalábbis amit én láttam: pl Vakáció rebbot, szellemirtók-stb)

  4. Ez nekem kell, most. Tele van beteg humorral, már az előzetesen többet vigyorogtam, mint néhány mai vígjátékon összesen. Az eddigi szereplők visszahozása meg oltári.

  5. #5 Micsoda következtetések, az csak egy cameo. Tudod mi az?
    Kevin Smith? Képregényfilmek? Cameo? Semmi? Jesszus…
    Ez tuti jó lesz, már nagyon régóta várom, kb mint a Shop Stop 3-mat.

  6. A Visszavág óta erre várok és most végre beteljesülni látszik. Mit nekem ez bő tizennyolc év.

  7. Remélem lesz szinkron és Jay Alföldi Róbert lesz ismét…jaj de jó volt a Shop-Stop-ban..:-)

  8. A fanyalgóknak ezt üzenem:

    “Mind megfizettek köcsögtöcskölők, ti vagytok a legnagyobb dákóslukkolók. Sírva nézitek végig ahogy szétkúrjuk az anyátokat rinyapinák. Ha elérünk Hollywood-ba, a Miramaxos filmforgatógecikkel megetetjük a szarunkat, kiszaratjuk és megetetjük velük azt amit a mi szarunkból szartak. Aztán ti jöttök pinaszomorítók!

    Puszi, Jay és Néma Bob!”

  9. … és ebbe is muszáj volt beleraknia a béna, ronda és tehetségtelen lányát, mert egy 4,3-as imdb átlagú film nem volt elég…

  10. de bezmag, Kevin Smith mennyit fogyott tényleg. eszméletlen. hát a film, hm, azt majd itthon. de itthon biztosan! 20 éve jó volt a Dogma, meg a többi, de így 40+-szal már kicsit hülyén venné ki magát a drogos kölykök között feszengeni a moziban. :D

  11. @15

    Ha jól tudom szívrohama volt és akkor vett egy 180 fokot életmód terén. Kb neki le kellett fogynia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.