Cats-előzetes: ez mi a f…

Bevettem valamit? Vagy nem csal meg az érzékelésem? CGI-jal macskáknak maszkírozott híres emberek hatalmas díszletek között előadják a Macskákat. Híres musicalről van szó, az éneklés is marad, de a képi világ… Ehh?

Furry rémálom? Vagy épp vágyálom az ilyesmi beállítottságúaknak. Ez egy Tropic Thunder előtti kamuelőzetesnek néz ki inkább, mert épp ésszel ezt ki hagyhatta jóvá, az erősen kérdéses.

human
írta
2019. 07. 19. 04:13
megjelenés
51
hozzászolás


51 hozzászólás a “Cats-előzetes: ez mi a f…” bejegyzéshez

 1. Azt hittem a mizo espresso kávé ütött így be amikor ezt megláttam. Ez mi a retkem? És ehhez ilyenek aszociálnak mint judi dench meg Gandalf, Idris Elba? Rendesen feszengtem a trailer alatt 1:34-nél kapcsoltam ki.

  Még 1 verzióját se láttam soha a Macskáknak de tuti nem ezzel kezdem.

  Rebel Wilson?????….

 2. Humanoid, de macska méretű karakterek meztelenül, nemi szervek nélkül, de mellekkel… Bravó

  A legrosszabb, hogy látszik a színészeknek rengetek munkája van benne, csak sajnos nem láthatták előre mi lesz belőle.

 3. Haha, ez annyira creepy. Kíváncsi vagyok, hogy változtatnak-e majd még rajta ezután…

 4. Hűű a Furry fétisheseknek ez mekkora pornó lesz!
  Engem nagyon kiráz amikor emberek állatoknak néznek ki, groteszk, de ami felidegesített az 1-2 CGI ami nagyon kilógott a vásznon. És nem tudom miért kell mindig valami kövér fingós nőt berakni azzal a céllal, hogy “legyen komédia benne” (Rebel Wilson)

 5. Hány film kell még a világnak amiben Rebel Wilson leesik valamiről és utána idióta fejjel úgy csinál mintha mise történt volna!? Má csak Freddy Kruger hiányzik és teljes lesz a rémálom. :(

 6. Na, ha jól látom, akkor itt egyikőtök se látta még ezt a musicalt színházban: képzeljétek, ott is macskának öltözött emberek énekelnek és játszanak benne!

  Ez a színházi előadás megfilmesítve, látványosabbra hangolva (hiszen a színháznak megvannak a maga vizuális korlátai), neves szereposztással és korábban már bizonyított rendezővel. Ahogy “A nyomorultak” musical filmváltozata is igen sikeres és jó volt, úgy ez is az lesz.
  Oscar bácsi már várja.

 7. Megláttam a kezdőképet, és kapásból az jutott az eszembe: Mi ez itt? A kandúriskola? :D

 8. Sose gondoltam volna,hogy egy MACSKÁK előzetes jobban beszarattat, mint az új IT trailer, de hát az élet csupa meglepetés. A Tropic Thunder meg simán megelőzte a korát, ez a trailer tényleg oda való lenne.

 9. 12: Ugye csak viccelsz. A macskák, áttételesen az emberekről szól, tehát tök felesleges valóban macskákká CGI-zni a szereplőket. A macskák színdarabként azért működtek, mert a jelmezes színészek bájosak, vagy suták voltak, de mind egy emberi jellem, pont ezt takarja el a CGI, én pont azt nem látom itt, amiért a musicalt szerettem.

 10. Embertelen, gusztustalan és degenerált. Mondjuk nem meglepő, hiszen ez ma halivúd. Legalább 4-5 oscart prognosztizálok.

 11. Scott Free: csatlakozom totorohoz. Látszik, hogy inkább tendál a képi világ és a mozgáskultúra egy filmre vett színdarabhoz, mint filmhez, ez rendben is van. A rendező CGI-vel valószínűleg csak high-tech jelmezeket szeretett volna alkotni. A gond az, hogy ez a vizualitásból nem derül ki és egy groteszk valami lett, ahol az agyad nem tudja eldönteni, hogy most jelmezes embereket nézel, vagy macskaemberkoboldot, azért ez eléggé kizökkentő, helyenként kifejezetten ilyesztő. Mindemellett biztosan szép lesz, meg jó lesz, meg listavezető lesz a betétdal stb.

 12. Ez fos. Én is pont ezt írtam tegnap FB-on hogy ez konkrétan ijesztőbb mint az IT2. :D Nem is értem ezt hogy gondolhatták komolyan. Ilyen castinggal meg pláne. Taylor Swift meg minek bele a nyávogó hangjával. Nekem már alapból ő is elég indok hogy mellőzzem ezt pedig szeretem az eredetit.

 13. Már az eredeti musical is a kultúra elleni bűncselekmény, de erre szavak sincsenek.

 14. En ertem, hogy mi az elkepzeles es ez sikeres lesz! Atemeltek a szinhazi elmenyt a “valosagba”. Nem azt mondom, hogy tetszik, mert vegigrohogtem kb :D …viszont ertem.

 15. Szörmebundát viselő macskák. Az igen. Kíváncsi vagyok eltolják-e premiert, mert ezt így nehezen képzelem el, hogy bemutatják. Lehet, még jó is, de kit érdekel amikor hányingerkeltően néz ki az egész.

 16. Scott Free: valószínüleg én már akkor láttam színházban,amikor te még nem is éltél…
  Viszont ezt a borzalmat akár az eredeti,akár a magyar feldolgozáshoz hasonlítani ízlés-bűncselekmény

 17. Egyetlen Webber-darab van amit szó szerint nem tudok elviselni, és igen az a Macskák, szóval fel sem merült bennem, hogy ezt megfogom nézni.
  De ezt az előzeteset látni csak még jobban örülök, hogy nem vagyok fan, mert ettől biztos a falnak mennék. Mondjuk kb. így is.

  Nem hiszem el, hogy ezt valakik komolyan gondolták. Totál félelmetes az egész és abszurd az egész.

  És attól még, hogy a A Nyomorultakból készült egy jó film (mínusz Russel Crowe), az nem jelenti azt, hogy ez is jó lesz, sőt. Kizártnak tartom, hogy ebből bármi értelmes kisüljön és attól sem félek, hogy a jövő évi Oscar-on találkoznánk ezzel a filmmel. Max valami paródia keretében. Illetve ha készült hozzá új dal, akkor az biztos ott lesz a Best Song-ok között, de ennél többet nem nézek ki belőle.

  Szörnyű.

 18. Gondolkodtam, hogy le merjem e írni, így szemben az árral, de:
  -Engem nem taszít a látvány. (nem azt mondom, hogy szeretem, csak nem fogott el hányinger)
  Nem érzem groteszknek.
  -Jelmezbe bújtatott embereket inkább ócskának érezném a filmben.
  -A CGI még sok helyen kilóg, de mint szinte minden filmnél, ez javulni fog még bőven.
  -Több a lehetőség a színészkedésre így, és nekem tetszik, hogy minden pillanata mozgalmas.

  Nem láttam a darabot sosem, és nem fogom moziban megnézni a filmet, de az előzetes nemhogy elriasztott volna, kíváncsivá tett, mert ilyet még nem láttam, és ha jól sül el, ha nem, ami komfortzónán kívül mozog, azt érdeklődve nézem.

 19. Őszintén nem értem min hüledezik mindenki, szerintem semmivel sem torzabbak az embermacskák mint az Avatros kékcicanép aztán azokért meg mindenki hogy odavolt.

  Ettől függetlenül megnézni nem fogom, de rémálmaim sem lesznek tőle.

 20. Avatarban egyértelműen nem ember állat hibridek voltak, ahogy pl a Star Trekben sem olyan humanoidok vannak. Ez pedig simán okádék furry implementáció.

 21. De a színdarabban rajzoltak nekik fel az arcukra macska orrot, itt meg emberi orruk van teljesen, szerintem ez az egyik fő oka, miért ilyen furák ahhoz képest.

 22. Ez a látvány mennyire működött a 96-os Dr. Moreau szigeténél.
  Ja nem.Már ott sem.

 23. Ö….. tegye fel a kezét, akinek elsőr a Tank Girl- ből ugrott be Ice-T förtelmes kutyakenguruizé jelmeze…….nem tudom milyen lesz ez de nekem a dizájn már nevetséges, mint anno a Tank Girl-ben sem bírtqm ki röhögés nélkül.

 24. Eddig se rajongtam a CGI-ért, de ez már tényleg a ló túlsó oldala. Viszont a trailer ismeretében értelmet nyert, hogy miért titulálták “event”-nek. :)

 25. Ha ezeknek az izéknek az egyik fele ruhát hord, akkor a másik fele miért ugrál meztelenül?

 26. Na gyerekek, akkor úgy látszik én egyedül leszek a véleményemmel, mert nekem annyira tetszik, mint az állat!!! Mintha egy Tim Burton musical lenne. Hihetetlen jó hátterekkel, helyszínekkel, színekkel és nekem tetszenek a karakterek is. Tényleg felturbózott jelmezeket akartak szerintem is. Úgyhogy nekem nagyon várós! Viszont a környezetemben kivétel nélkül mindenkit a hideg ráz tőle… 😁😁😁 Lehet beteg vagyok??? 😁😁😁

 27. Mikrobee, ez esetben csatlakozom a betegek táborához. Már a trailer is magával ragadott, 22 évem alatt sajnos anyagi okok miatt sosem volt lehetőségem színházban megnézni a Macskákat, de nagyon örülök, hogy egy ilyen látványos, szokatlan, érdekes megvalósítást majd megfizethető áron élvezhetek a mozivásznon. Nem értem ezeket a “hányinger” meg ijesztő” megszolalasokat, számomra emberi állatok, vagy fordítva állati emberek jelentek meg, egyikből sincs több a másiknál, így lehet tökéletesen konstatálni azt a metaforát, ami végigível ezen a műn.

 28. Mikrobee: amíg nem valami valóságbeli rosszcselekedetbe hajt az ízlésed, addig nem hinném, hogy beteg lennél. Főleg nem azért, mert egy tömegfilmnek szánt mű tetszik.

 29. Én is várom!!! Színházban nem volt alkalmam látni, de a dalokat szeretem belőle.
  Ha éneklő macskák lennének, az lenne a baj, ha jelmezes emberek, akkor az lenne “túl gagyi”. Nektek sose jó semmi. Az Oroszlánkirály is le lett húzva, ennek ellenére én ma elmegyek megnézni és k.rváraaaaa fogom élvezni! :)

 30. Teljesen jól adaptálták a színházi macskákat. Azt sem szerettem, ez se tetszik, de pont ugyanaz miatt.

 31. “Az Oroszlánkirály is le lett húzva, ennek ellenére én ma elmegyek megnézni és k.rváraaaaa fogom élvezni!”

  nem látom az összefüggést.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.