SDCC: Két Halloween folytatás berendelve

Ugye a Halloween franchise felélesztése iszonyat nagy siker lett tavaly, már horrorfilmes szinten, így a Blumhouse nem egy, de rögtön két folytatás is kér végül.

Halloween Kills és Halloween Ends! 2020 októberében és 2021 októberében érkeznek a mozikba. A tovább mögött egy videóban is beharangozzák.

Visszatér Jamie Lee Curtis, sőt, a rendező és író emberek is. Mindkettőt David Gordon Green rendezi, aki írja is Danny McBride-dal közösen. A Killsben besegíté Scott Teems, az Ends-be Paul Brad Logan és Chris Bernier.

12 hozzászólás a “SDCC: Két Halloween folytatás berendelve” bejegyzéshez

 1. Komolyan nem értem mit lehet a Halloween filmeken szeretni. Az 1978-as és a legújabb is rettentően túlértékelt.

 2. @Altemidor:

  Van akinek az egész horror műfaja általában rejtély, hogy mitől szerethető, pl. nekem. Megnéztem az eredetit, mondván klasszikus, semmi. Értem, borzongás, jó, ennyi. Mi az amit más horror-ok adnak? Pl. egy Alien. Össze lehet ezt szavakkal foglalni?

 3. Nagyon várom mindkettőt. Egyszerűen szeretem a klasszikus elsőt,és a legutóbbit is. Ami közöttük van az meg felejtős. Ennyh.

 4. SPOILER

  Ezt a szart hova folytatni? Mutatták a végén az égő pincében, rázárták az ajtót ha jól emlékszem. Meghalt, kész. Ennyi elég lett volna. De persze biztos túlélte, szánalom az egész. A film is iszonyat buta volt.

 5. Én is ezen gondolkoztam, kb szarrá van égve Myers, de nem számít. Lehet még időben kijutott egy titkos ajtón :D

 6. Gyanítom, itt a többség nem igazi Michael fan. Első rész is jó volt, én pl évekkel ezelőtt eredeti dvdn szereztem meg…

  Minek folytatni?? Mivel kell a cash, nézzetek utána, mit hozott a film.. Másrészt Michael olyan, mint Jason, Freddy… Halhatatlan… 😃😃. Ebben nem kell sok logikát keresni. Vagy kitalálnak a sztorihoz egy szektát, akik segítik, mint a régi sorozatban.

 7. @cherockee: Igazi horrorfilmeket próbáltad? Omen 1-2 (a harmadik már kissé silány), Ördögűző, Ház a Kísértet-hegyen, Psycho, Rosemary gyermeke, lehetne még sorolni, de nem feltétlenül a trancsírozós szarok jelentik a horrort.

  Egy biztos: a Halloween annyira horror, mint amennyire tudományos-fantasztikum az Avangers. Inkább agyatlan gore, de ahhoz meg túl szolid. Kéne egy köztes műfaj…

 8. Az eredetit is tavaly néztem meg, nyilván nekem mai szemmel egyáltalán nem működött – de el tudom fogadni, hogy annak idején ez nagy szó volt/kult/stb.
  Na, lássuk az újat, biztos nagyot szól majd… megnéztem… kb ez a “ezt most minek kellett” érzés volt bennem, semmi újat nem mutatott, nem reformált műfajt, nem igazán értem miért érte meg ezért visszahozni.

  Erre jön még kettő… -.-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.