SDCC: Terminator Dark Fate: van videó, meg infók, meg egy poszter is

Most már teljesen hivatalos, hogy a film R lesz.

The DNA of Terminator is an R-rated f***ing’ movie. To not do it R feels disingenuous to the source material…We knew that was what the fans wanted and what we always wanted to do. I have so many takes of Linda saying f*ck!

Tim Miller (a rendező)

Valamilyen szinten biztosan feltűnik benne a Terminator 2-ben John Connort játszó Edward Furlong.

A tovább mögött pedig egy “ígykészült” videó van, meg egy keleti poszter. Utóbbi…

41 hozzászólás a “SDCC: Terminator Dark Fate: van videó, meg infók, meg egy poszter is” bejegyzéshez

  1. Nagyon szar ez a poszter. Nem értem miért kellett megváltoztatni a T fejszerkezetét. Biztos más modell, de akkor is, nem tetszik.

  2. Nekem ez a trailernek nem mondható kis videó jobban meghozta a kedvem mint maga a trailer :)

    Remélem a nagyvásznon a harcokból majd kiérződik a verekedések súlya ereje … azért csak több 100 kg-s vémvázak ütköznek össze meg hajigálják el egymást.

  3. Tipikus okádék reboot amiben semmissé teszik az eredeti filmek eredményeit. A rendező valami ilyesmit nyilatkozott, hogy Sarah a T2 végén megváltoztatta a jövőt és most még minden sokkal rosszabb lett mint amúgy lett volna. A kurva anyádat! Ha nincs semmi eredeti ötleted ne gyalázz meg egy klasszikust te kretén.

  4. Akkor jól sejtettem, de lehet hamar kiírják Furlongot a filmből. Most már frissítették az imdb-t.. Szerepel a stáblistán Edward bmeg…. yesyes…

  5. Nem érti a rendező az R ratedet, ha azt hiszi csak a sok káromkodás miatt lesz jó….az a legkevesebbet teszi hozzá, ha egyáltalán. Ideje lenne ha a terminátor nem csak elhajigálna embereket, hanem átgyalogolna rajtuk, ahogy azt kell.

  6. Na innentol kivancsi vagyok, hogy mennyi volt a koltsegvetes. Mert a Genesys bukta volt ez pedig R-rated, akkor ketlem, hogy akar 100 milliot is rakoltottek volna. Plusz ugye itthon forgott

  7. Bayay: A comic con találkozón erről is szó volt . Véres kivégzések is lesznek benne.

    Az első trailer alapján ugye az jött le, hogy megint egy új terminátort küldenek vissza és lesz egy védelmező meg Arnold, de nem akarják a sztorit ellőni.

    A történetet és az érzelmi szálakat nagyon dicsérte mindenki, hogy nem lerágott csont. Ezért vállalta el Linda Hamilton. Hiszen ő mondott nemet anno a folytatásra.

    Biztos vagyok benne, hogy Edward Furlong feltűnése meglepetés lett volna, de mivel akkorra utálat övezte az első trailert , hogy valamit még be kellet dobni.

  8. nandi27: a költségvetést 160-200 millió között írjak és kizártnak tartom ,hogy Arnold még most 20 millió körüli összeget kapott volna.

  9. Én is optimista vagyok még. Ha egyesekből ekkora indulatot vált ki, mint amit fentebb olvastam, arrébb lehet vonulni más filmekhez nyáladzani, legalább nyugisabb lesz a vetítés is:D
    Komolyan nemis az eddigi anyagokból sejthető minőség hökkent meg. Nem azt mondom, hogy nem lehet negatív véleménnyel lenni bármi iránt, csakhát na, lehet azt igényesen is. Bocs ha kicsit átment offba..

  10. Nyomják megint ezerrel a bulls#itet, így-úgy fogadkoznak, hogy mennyire jó lesz, aztán kapunk egy Salvation és Genisys szintű blöfföt.
    Hamilton szereplése nem jelent semmit, a Halloween is visszahozta Curtist, aztán mégis egy rakás tevekaka lett az új film.
    A mai kifordult világban képtelenségnek tűnik, hogy egy ekkora pénzből készülő mozinál a kreativitást és a tökösséget a pénzéhesség elé helyezzék.
    A befektetők nyilván viszont akarják látni a manit és a bevétel is számít, szóval lesz itt minden, ami egy mai modern fast food filmben kötelező: PC hegyek, együgyű történet és a következő rész felvezetése. Ázsiában, ami lassan nagyobb piac, mint az USA, zabálni fogják. Schwarzenegger egy ikon, mindig jó nézni, én is ott fogok ülni a moziban, aztán majd bosszankodom, hogy megint beetettek, ez van.
    Cameronnak sajnos a Titanic idején elmentek otthonról…
    Kitörölhetetlen klasszikusokat köszönhetünk neki, 1997 előtt zseniális író-rendező volt, de inkább menjen vissza a barlangjába és csináljon még kétszáz copy/paste Avatar folytatást és kábítsa a megmaradt rajongóit. No offense! :)

  11. 14: Gondolom nekem szólt a kommented. Ne haragudj de nem veszem jó néven ha ilyen Tim Miller féle kontárok gyalázzák az egyik kedvenc filmem a zs kategóriás, ötlettelen fostenger próbálkozásaikkal.

  12. Hydro: Ha tudod, hogy olyan lesz, amilyennek leírtad (egyébként minden bizonnyal pontosan), akkor minek mész el rá moziba? Egy mozijegynyivel kevesebb megerősítést kaphatnának a készítők, hogy érdemes ilyen fröccsöntött műanyag bevonattal újra eladni klasszikus filmeket (pontosabban azok üres vázát).

  13. Mate: értem a felháborodásodat, én (is) imádom az eredeti filmeket, leginkább a 2. részt, de ha nem tudsz elvonatkoztatni, kár erőltetni, engedd el, ne válts rá jegyet, le se töltsd stb:D
    Egyébként halkan írom le (hú de paradoxon:D), de én nem nevezném kontárnak Tim Millert. Lehet, hogy kezdő, lehet, hogy ő is csinál szar dolgokat, vagy mellényúl, de ettől még a nagy öregek, Cameron, Spielberg, Scorsese stb is kezdték valahol. Nyilván őket is anyázták nem egyszer és fogtak bele olyan feldolgozásokba, amik miatt pokolra kívánták őket (és amikről mondjuk nem is gondolnád, hogy volt egy korábbi eredetijük – nem tudok konkrét példát, de biztos több száz van..), mégis nagy klasszikusokká tudtak válni, mert azok kicsit más idők voltak :) nem volt ekkora tere a zinternet birodalmának, sem az elvárásoknak..

  14. Blady: Nem is megyek rá moziba, ahogy a Salvationre se és a legutóbbi borzadályra se mentem.

  15. Ez az előzetes nekem tetszik. A T2 nekem nem annyira tetszik, mint a T1, én scifis vagyok, nem akciófilmes, az ötlet és történet sokkal erősebb a T1-ben, nem várom, hogy itt is lesz nagy fordulat, de egy T2 hangulatú akciófilm ez alapján elképzelhető.

  16. Mate815: Mielőtt butaságokat írsz, nem ártana tájékozódni. Ez a film baromira nem reboot lesz, hanem az első 2 film közvetlen folytatása. A rendezőt pedig nem kell anyázni, nem ő írja a forgatókönyvet. És ha már a történetnél tartunk, a film váza James Camerontól származik. Az ő ötlete volt hogy Sarah tettei ilyen hatással vannak a jövőre. A saját filmes univerzumát pedig szerintem hadd alakítsa úgy, ahogy jónak látja.

  17. 22: Aha, ne fárassz. James Cameron eredetileg teljesen más befejezést szánt a T2-nek mint ami végül a studió nyomására moziba került, ott van a dvd extrák között meg lehet nézni. Az, hogy öreg korára meghülyült James papa nem releváns. Nekem tök mindegy ki írta a sztorit de ez nem más mint az eredeti 2 film szembeköpése álá The Force Awakens.

  18. Így van a T2-ben,felrobbantották a Cyberdyne épületét és megsemmisítették az első terminator maradványait és Schwarzeneggerit is a végén, ami “ugyanaz” :-).

    Mi történt ezután…azt fogjuk látni. Így ha meghal John C. nem lesz jelentősége, mert már megváltozott a jövő.
    Más probléma lesz. (Gondolom én)

  19. Abban viszont igazad van, hogy nem Tim Miller írta a történetet így az ő szapulása valóban nem jogos, helyére insert David S Goyer, Justin Rhodes, Billy Ray.

  20. Mate815: Szerintem jobb lett a befejezés, ahogyan mozibaküldték.

    Illetve az nehezebben adott volna esélyt a folytatásokra,(amik idáig teljesen feleslegesek voltak szerintem)persze mindig van rá megoldá$$ . Na,de majd most remélem ismét felragyog vagy csillogjon legalább a franchise.

  21. Gyula: Szerintem is jobb de létezésének egyetlen oka, hogy lehessen folytatás amit amúgy Cameron akkoriban teljesen elutasított, többször is nyilatkozta, hogy the story is done. Egyetértünk abban is, hogy mind felesleges volt, szerintem ez is az de nagyon. Ha majd azt hallom, hogy tényleg true folytatás minden ízében adok neki egy esélyt de amit eddig láttam/olvastam belőle az legalja.

  22. cobydick: nem reboot lesz, csak kitöröl 3 filmet a kánonból és új pontból újraindítja a franchiset?

  23. Végre felcsendült a főcím zene! Ez sokkal ígéretesebb, mint a trailer volt! :O :)

  24. Ez most tényleg egy female terminator feje? :D Á, nem kicsit röhejes már ez az egész…

    Eleinte bosszankodtam, most már inkább vinnyogva röhögök kínomban ahogy Hollywood szoktat le arról, hogy rohanjak a moziba megnézni a filmeket. Pedig kajak „filmbuzi” vagyok, amióta az eszemet tudom. De mostanában, főleg úgy másfél-két éve azon kapom magam, hogy na jó, ebből elég volt, erre ezért nem vagyok hajlandó pénzt adni, arra meg ezért. És ezek nem szar kifogások, sosem sajnáltam a zsetont egy jó mozira. Nem.

    Az van, hogy történhetett valami generációváltás vagy nem tudom mi a picsa és azóta olyan szinten aluli az egész, hogy ihaj. Egyszerűen nem születnek igazi klasszikusok, hol van egy olyan film, mint a Keresztapa, a Volt egyszer egy vadnyugat, egy 2001 és még rohadtul sorolhatnám, olyan filmek, amiket 20-30-40 év után is térdre borulva nézel és ámulsz. Hol vannak ilyenek? Ki fog emlékezni 20 év múlva a kibaszott Avangersre? És ha igen, mert a mai tiniknek bejön, hát milyen színvonal zuhanás már ez?

    És akkor jönnek ezzel a Terminátor fosadékkal, ami ránézésre is egy ocsmányság lesz, eleve azok a fejek, ezek a műarcok, az utolsó dekáig kimért hülyeségeikkel, a teljes műviséggel, halál steril az egész szar, hát rakjuk már össze az első résszel, a második irgalmatlan tökösségével, aztán jött egy harmadik is, szerintem még abban is volt spiritusz, tudom, hogy sokaknak már az sem jött be, de könyörgöm… És aztán? A Salvation meg a Genisys? :D Azok mik voltak már? És tessék összerakni a többi széria hasonló szintű rebootjaival, folytatásaival.
    Az X-Men is ebbe a gödörbe került, a Star Wars is, ahogy betoppant ez az új generáció, úgy vált minden olyan híg fossá, ami folyik ki a kezünkből az ujjaink közül és mocskol be mindent. Szőrnyű… Évente talán ha van 3-4 igazán jó film, és akkor már jók vagyunk, a kilencvenes években minden hónapra jutott legalább egy. Mikor lesz még egy olyan év, mint amilyen 1999 volt? Semmikor. Ezzel a gárdával soha. Ezzel a next gen steril, patika kimérős, mindent ezerszer megfontoló, PC-faszom hülyeséggel, azzal, hogy mit szól hozzá a jogi osztály, mit mondanak az előzetes hatástanulmányok, ne legyen egy akciófilmben vér, mert akkor korhatáros, lassan már halál sem lehet egy háborús filmben, ne csináljátok már gyerekek! Ja, és félnek az eredeti ötletektől, mert mi van, ha nem jön be. :DDDDDD Ez az egésznek az alapvető halála.

    Female terminator koponya bazzz… :D
    A trilerben 0:13-nál az a fej, ez most mi? Egy shemale, vagy mi a rohadás? Meg ki ez a nő, meg minek? Egy ekkora, hangsúlyozom, bejáratott és kétszer beégett franchise esetében alap, hogy televágjuk nagy nevekkel, nem no name, borzalmas kinézetű poszthumán idiótákkal…

    Á, abbahagyom, így is elgurult a gyógyszerem, de nagyon nem baró az, ahogy a filmipar mostanában működik.

  25. 25: A kókler David S. Goyer-ben kinek a f.szát tisztelhetjük,hogy minden filmben közre kell működnie valamilyen szinten?

  26. SPOILER
    Szerintem ezt mind Bobby álmodta a Dallasban, aztán felébredt és a rész végén mindenki boldog lesz és kéz a kézben jár…

    Amúgy meg hőbörgés ide vagy oda, terminátresszek, meg mindenféle PC dolog… csak kiváncsiak vagytok mi lesz itt :D

  27. Remélem Szarakonort az még első 5 percben likvidálják. Valami eszméletlen módon irítáló az egész. Nyomja ezt a kemény karaktert, majmolja a tremorsos military megszállott mókust. Legnagyobb dzsuvában is frissen polírozott rélyben ott virít a pofáján, miközben madafakkázik. Szánalmasan szar az egész.

  28. A Terminátornak két sztorija van: egy kimaxolt (jelen), és egy félig-meddig elmesélt (jövő).
    Szerintem, amit a jelenben játszódott történetből ki lehetett hozni azt az első résszel felvezetni lehetett, a másodikkal pedig lezárni. Utóbbinak viszont sikerült szépen mindent ki is aknáznia, amire azt tudod mondani, hogy ez igen, ez így egy jó film volt! Ha jobban belegondolunk egy viccet is ha először hallasz nevetsz rajta, még ha másodjára hallod is ugyanazt, esetleg kicsit átalakítva is tudsz ugyanúgy vagy jobban nevetni, de a harmadiknál már kezd unalmassá válni, nem beszélve ha folyamatosan ismétlik… Valahogy itt is ez történik.
    Ez már csak egy vergődés és folyamatos csűréscsavarása egy klasszikusnak, amit rég nem kellene erőltetni, mert már minden el lett mondva róla, és szépen lecsúszott a gagyi kategóriájára. Miért nem lehet már végre egy korrekt jövőben játszódó előzményfilmet (esetleg trilógiát) csinálni a sztoriról, ami mint egy “service pack” csomag javítaná ki a klasszikus eredeti két rész történetzavarait is????

  29. Én nem írom le előre a filmet. Lesz amilyen lesz. De ez az “action is 10 times bigger…” khm… Ez probléma…
    Egyébként kíváncsian várom. Mint mindegyiket. Aztán majd kiderül milyen lesz.

  30. 33.DnP

    Érdekes,mert eddig engem is a Szarakonnor zavar a legjobban.Az a boyband fej!!

  31. Szerintem ha engednék végig menni a trilógiat akkor Jonh is visszakapnak, teljesen logikus hogy ő kitorlodott hisz belenyultak a jövőbe, amit viszont lehet majd korrigálni.

  32. Az előzetes rendesen elvette a kedvem, de ez meghozta, ráadásul tegnapelőtt jelentették be, hogy az idős Edward Furlong bújik megint John Connor bőrébe.
    Retek steril képi világ és kötelező PC, ilyen repülőgépes akciózás sem értem, mi a fszomnak bele, meg legyen már rendes fizika egy akciófilmben, könyörgöm. Ja meg az se teccccik, hogy agyongyorsítottak a bunyók. Csapjon már össze fém a fémmel, legyen meg az első rész hidegrázós hangulata, de minimum a kettőé.

  33. “ráadásul tegnapelőtt jelentették be, hogy az idős Edward Furlong bújik megint John Connor bőrébe.”

    ott
    van
    a
    posztban

  34. Brékó! A Dark Fate előtti héten (Okt 24) újra hazai mozikban a Terminator 2 3D változata. Kis felfrissítés az új rész előtt?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.