Hatalmas arcok, hatalmas vászon

A Hobbs & Shaw IMAX poszterén is ott virít az előző Fast and Furioust rendesen feldobó duó. Amúgy a valóságban 20 centi van közöttük a google keresésem alapján.

human
írta
2019. 07. 20. 11:00
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Hatalmas arcok, hatalmas vászon” bejegyzéshez

  1. Kíváncsi lennék, hogy ezzel csak én vagyok így egyedül, hogy sose szerettem a F&F filmeket (azért láttam mindet, bár nem moziban) De ez a film kifejezetten várós még nekem is. A terminátor és a star wars mellett simán a legvárósabb idén. És míg a másik kettő csak remélem, hogy jó lesz (de egyáltalán nem vagyok meggyőződve róla) addig ez az egyetlen film amikor úgy érzem pontosan tudom mit fogok kapni és az tetszik már most.

    Egyébként, ha ugyanezt a filmet kettő másik karakterrel forgatták volna, egyáltalán nem érdekelne. Szóval ez is mutatja, hogy mire is kellene igazán koncentrálni a filmkészítőknek.

  2. Én is nagyon várom kb jobban mint bármi mást idénről. Egyszerűen hatalmas fun filmnek tűnik ezzel a két karakterrel és nagyon jó a kémia közöttük

  3. 1: Abban egyetértünk, hogy ha ugyanezt a filmet kettő másik karakterrel forgatták volna, egyáltalán nem érdekelne. Igaz, engem ezzel a kettővel sem.

  4. Ha fizetnének érte akkor se nézném meg. Buta pronyó film egyszerű pronyóknak.

  5. Két férfi között egyszerűan nem tudom hová tenni a “működik közöttük a kémia” mondást. melegek? vagy ez nem csak egy fiú és egy lány között működhet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.