Bíznak a Fűrészben, előbb kerül moziba

Ugye Chris Rock ötletéből, Chris Rock és Samuel L. Jackson szereplésével készül az új Saw, és 2020 októbere helyett 2020 májusában kerül majd moziba, avagy a blockbuster szezon kezdetén.

Persze olyan szempontból is érthető a dolog, hogy nem csak bizalomról van szó, hanem 2020 októberében jön a Halloween, szóval még egy horror franchise nem igazán fér el a hónapban.

7 hozzászólás a “Bíznak a Fűrészben, előbb kerül moziba” bejegyzéshez

  1. Ok hogy nem full horror de The Invisible Man és A Quiet Place 2 közelébe tenni hááát… Na mindegy jöjjön csak mielőbb!

  2. meglep h bárkit érdekel még. mekkora csavar lesz benne, apám. kiderül h már az első rész történéseivel párhuzamosan ment az az összeesküvés, ami most kerül felszínre. vagy vmi hasonló kibaszott baromság xdd majd megnézem a halál compilationt youtubeon talán. bár valszeg azt sem.

    OFF OFF OFF, de ha már így horror…Midsommart megnézted?

  3. Hiába volt minőségzuhanás a hétnél, ha nem kanyarodnak el az alapoktól, mint a nyolc, akkor jöhet.

  4. Lehet ugyan az lesz mint az első részz …csaaak paralel univerzum éééés afromaerikai szereplőkkel. Jackson mint J’saw, Rock meg csak fekszik a földön mint akit ledobtak oda. Tuti erre nem gondolna senki :)

  5. Na, ennek is csak az első része volt értékelhető, utána simán lecseszték tucat gore szintre, de hogy most meg úgy járjon, mint a Bűn éjszakája, azt nem gondoltam volna… (Mekkora sikere volt az utolsó része, igaz?…)

    Ebből kiindulva a következő rész lehetne girl poweres edition, mint a Ghosbusters remake? :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.