Itt van Taskmaster

Ugye a tegnapi Marvel bejelentésnél elhangzott, hogy a Black Widow film gonosza Taskmaster lesz, aki képes mindent lekövetni amit egyszer látott. Valaki egyszer megmutatja miképp kell összeszerelni egy fegyvert, akkor ő rögtön képes rá, és így tovább.

Na őt villantották meg a film koncept képén.

human
írta
2019. 07. 22. 02:33
megjelenés
17
hozzászolás


17 hozzászólás a “Itt van Taskmaster” bejegyzéshez

  1. Akkor ez mar biztos hogy Budapest Budapest lesz?

    amugy ez a Taskmaster pozitiv eloerzeteket valt ki belolem. egyfelol a kepessege nagyon para lehet egy kozelharcban mondjuk (ami legyunk oszintek kb az egyetlen hatasos fegyvere Natashanak)
    de ami megjobban tetszik az az hogy vegre nem egy NegativRomanoff a foellenseg.

    ahogy a hulk ellenfele a szurke hulk a hangya ellenfele a hangya sarga ruhaban, stb stb stb itt vegre talan kitortek a Marvel-Atok hatasa alol es valami igazan jo fogonosz lesz? remelem

  2. sandor8206: nincs kiadva rendes leírás még, nem tudjuk. annyi biztos, hogy a Civil War után játszódik.

  3. @Mate4182

    Sőt, remélhetőleg a képességével járó emlékezetkiesést, ami a 2011-es szóló képregényében volt Taskmaster-nek is beleviszik. Érdekes lenne az emlékek és a múlt szerepét bemutatni Natasha-val párhuzamban az egész filmben.

    “itt vegre talan kitortek a Marvel-Atok hatasa alol es valami igazan jo fogonosz lesz”

    Ez mondjuk szerintem jogos kritika volt 3-4 éve a Harmadik Fázis elején, azóta azért bőven változott és javult a helyzet: Zémó, Kilmonger, Thanos, Keselyű, Mysterio, de szerintem Ghost is kifejezetten jól sikerültek. (Kilmongernél persze érződött a copy-paste hatás amit írsz, de cserébe legalább kellőképp kifejtették.) Hela és Ego is jobb az átlagnál, bár ott inkább az alakítások voltak erősek mintsem a karakter szerintem.

    Aki kifejezetten gyenge volt az utóbbi években az szerintem Kaecilius – csóri Mads Mikkelsen-t nagyon elpocsékolták abban a szerepben. Meg hát Jude Law Yon Rogg-ja se lesz maradandó gyanúsan.

  4. gore – jogos amit irsz. valoban inkabb a 3as fazisra volt ez jellemzo!

    human – civil war utan de meg endgame elott akkor?

    na ez pl erdekes kerdeseket vet fel mert abban a par evben ami eltelt a ketto kozott (direct nem szamolom az endgame elso 20 percet) Natasha ,,vezette” a bosszuallokbol megmaradtakat es ezzel a felallassal mar jogosan merul madj fel ha nem hiv segitseget a bajban hogy miert nem teszi. (lasd Vasember 3ban Tony Stark)

  5. A jelmez a maszkot leszámítva elég jó lesz. Mondjuk a maszk túlzás. Talán meg alakítanak rajta…

  6. Puffin: ha jól emlékszem egy elég kemény csávó, aki képes bármit leállítani. Három nehézsúlyú alaknak (Contrello, Alto és Del) dolgozik, akik együtt meg tudják idézni.

  7. Human, hivatalosan nincs kiadva, de a conon volt előzetes is ott nagy betűvel fekete háttéren egész képernyőre kiìrták, hogy Budapest, gondolom ezzel is spanolva a jelenlévőket, hogy az a sztori lesz bemutatva amit emleget mindig sólyomszem.

  8. 13.
    Ha a Polgárháború után játszódik, akkor nem az a sztori lesz elmesélve, amit Sólyomszem folyton említ, hiszen a Bosszúállók 1-ben említette először és az jó régen volt.

  9. Újpesti vagyok, de ez nekem kimaradt, hogy forgattak volna az Északi-összekötő hídnál :D

  10. Sztem nem a CW után fog játszodni, hanem teljes preguel lesz, de ami tuti, hogy Budapest az Budapest lesz :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.