A Guardians vol. 3. a Thor: Love and Thunder után játszódik

Egyrészt James Gunn még elfoglalt a Suicide Squad soft rebootjával, szóval egyelőre nem rohanhat vissza az MCU-ba, másrészt pedig lehet így értelmes a sztori? A lényeg, hogy a Thor: Love and Thunderben ugye Natalie Portman is megkapja a kalapácsot, mindent szögnek nézhet majd, és James Gunn kijelentése alapján a Guardians követi majd ezeket a szálakat.

Ez amúgy olyan szempontból is érdekes, hogy a vol 3. forgatókönyve már rég kész van. Hát ezek szerint át lesz kicsit írva.

10 hozzászólás a “A Guardians vol. 3. a Thor: Love and Thunder után játszódik” bejegyzéshez

 1. Ez amúgy olyan szempontból is érdekes, hogy a vol 3. forgatókönyve már rég kész van. Hát ezek szerint át lesz kicsit írva.

  vagy mar regebb ota tervezik a Thor 4et?

 2. bocs a duplaert de igy egy kicsit felreertheto:

  szoval regebb ota tervezik mint hinnenk, nem pedig regebb ota tervezik mint esetleg a gog3at

 3. Ez tuti nincs így mert arról lenne hír. Csak úgy suttyomban nem szoktak készülni filmek. Szerintem is át fogják írni.

 4. makes sense, nem? mármint a Thor 2021 Novemberben jön, Guardians meg csak 2022 be legkorábban. Ez persze nem zárja ki, hogy valamit lássunk a Guardiansból a Thor-ban

 5. Kár :(
  Azért jó lenne feltűnne Thor a Guardians-ban is sokkal jobban érdekelne mint a Thor 4 a kalapácsos Natalie-vel.

 6. Csak úgy suttyomban nem szoktak készülni filmek.

  megis sikerult meglepni mindenkit egy Blade hirrel …

 7. spooky: a captain marvel 2019-ben jött, és az iron man előtt játszódott. mármint nem kötözködök, csak nem egyértelmű a bemutató időpontjából ilyesmi.

 8. De nem úgy volt, hogy Portman nem kér többet a Marvel filmekből? Azért is tűnt úgy el a Thor 2 után. Vagy csak rosszul tudtam.

 9. Wolfwings: gondolom páran mindjárt a pénzzel jönnek, de szerintem abból nem kért, ahogy kezelték a karakterét. nem feminizmus vagy ilyesmi, Hemsworth sem volt oda a Thor 2-ért, szóval maga a franchise lehetett égetős korábban.

 10. Lehet utalni meg szidni a Thor 3-t de ha nincs akkor Thor karaktere sose lett volna olyan közkedvelt mint most. Csóri karakter két solo filmje borzalom volt és csak Loki volt értékelhető bennük. A csapatfilmekben valamelyest jobb volt de azokban se volt az igazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.