Matt Damon és Ben Affleck jön a Last Duelben

Nekem a fenti cím elég arra, hogy várjam a filmet. Még akkor is, ha a rendező Ridley Scott lesz. A The Last Duel: A True Story of Trial by Combat in Medieval France című Eric Jager könyvön alapszik.

A történet 1386-ban játszódik, amikor a főszereplő normandiai harcos a háborúból arra ér haza, hogy a felesége meggyanúsítja a férfi régi barátját azzal, hogy megerőszakolta. A francia bíróság úgy dönt, hogy az igazat egy párbajjal kell eldönteni a két férfi között.

A forgatókönyv eredetileg a Fox-nál volt, így most a Disneynél van, szóval a teljes sorsa egyelőre nem ismert. Vagy kiadják a Fox név alatt forgalmazva, ugye a téma nem annyira Disney-brand kompatibilis, vagy lehet eladják, jó pár stúdió sorban áll érte elvileg.

18 hozzászólás a “Matt Damon és Ben Affleck jön a Last Duelben” bejegyzéshez

 1. És mikor csinálja a következő Alien filmet? Bár lehet jobb lenne,ha nem ő rendezné.

 2. Ridley az All the money in the world-öt is egész jól levezényelte, ne utáljátok ennyire:D

  Tetszetősnek tűnik, kíváncsi leszek, megvalósul-e..

 3. blady: az All the money in the world egy lélektelen bérmunka volt. Scott korábbi műveihez képest mérhetetlenül gyenge alkotás. Nézd meg a témában inkább a Danny Boyle féle Trust című sorozatot. Na,az tényleg jól van levezényelve.

 4. Amúgy meg szeretném,ha Scott befejezné az Alien előzményfilmjeit. Kiváncsi vagyok hova fut ki a dolog. Bár nem biztos,hogy szükséges ezt bemutatni.

 5. A sztori rohejesen hangzik, ez alapjan nem nagyon erdekelne, de a fenti ket uriember neve miatt en is csekkolom majd.

  Az All the Money in the world borzasztoan szar volt. Pont.

 6. Ridley első filmje a The Duellists volt, érdekes hogy most visszatér a gyökereihez. remélem, ez jót jelent az elmeállapotára nézve.

  amúgy a Duellists egy remek film, nézzétek meg!

 7. clegane: a címről nekem is az első filmje ugrott be először, csak azzal kapcsolatban, hogy akkor ez lenne e az utolsó rendezése

 8. José: az ciki ha én meg Boyle munkáitól nem annyira dobtam hátast? Másrészt soriban persze, hogy jobban le lehet vezényelni, ha sokkal több mozgástér is jut így….

  Gevin: úgy, hogy kivágták Spacey-t, persze, hogy gyengébb🤣 de szerintem egyáltalan nem szar. Nem fogunk egyetérteni, sorry:D

 9. blady: Nem ciki,de azért a sorozattal tégy egy próbát! Szarrá gyalázza Scott filmjét. Ennyi.

 10. szerinted:D de szerintem továbbra sem fair összehasonlítani egy sorit egy filmmel, tökmás.

  Kicsit elkanyarodtunk a lényegtől…mintha azt is olvastam volna, hogy Géza (Affleck) és Damon közösen is írják a forgatókönyvet. Ha így lenne, tökász lenne! Egy sziklaszilárd forgatókönyv alapján nagy tehetség kell ahhoz, hogy valaki szart rendezzen. De Ridley utálóknak bármit írhat az ember, semmi nem lesz jó:D talán az, ha fordulna a kocka és Gézu rendezné meg. Én annak is nagyon örülnék

 11. blady: én nem utálom, csak pl. a legutóbbi alien már vizuálisan sem volt olyan baba, pl a prometheushoz képest. és nem a trükkök minőségére gondolok. sőt, a robin hood sem az igazi.

 12. nem az igazi, de nem is szar. Néznétek meg a high life-ot, na az tényleg szar, kínszenvedés netovábbja:D

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.