George Miller bizakodik a Mad Max franchiseban

Nem tudom mennyire követtétek, de a rendező összeveszett a Warnerrel a Mad Max: Fury Road anyagi vonzata kapcsán. Azt mondta, hogy tartoznak neki, pereskedés, ilyesmi.

Most viszont az indiewire készített interjút Millerrel, ahol arra utalt, hogy a Warner felvásárlása óta javult a viszonya a céggel, és van szerinte közelebb állnak a folytatás berendeléséhez, mint eddig.

We’re still solving, we’ve got to play out the Warners thing, it seems to be pretty clear that it’s going to happen, The chaos has stabilized and it’s become extremely positive as the dust seems to have settled after [the AT&T merger].

George Miller

15 hozzászólás a “George Miller bizakodik a Mad Max franchiseban” bejegyzéshez

 1. Szerintem mindenkeppen varjak meg, mig Hardy is ugy megoregszik, mint Harrison Ford az Indiana Joneshoz, es csak akkor forgassak a kovetkezo reszt.

 2. bobjay biztos arra gondolt, hogy egy fekete nőnek vagy egy meleg srácnak kellene
  átvenni a szerepet:-).

  Amúgy jó hir,hogy már van fény az alagút végén Mad Max ügyben.

 3. Mad Maxine, és Laverne Cox fogja játszani. :)
  Amúgy már a Fury Road is elég “woke” volt, mivel lényegében Charlize Theron volt a főszereplő, a cím ellenére.
  Én mondjuk mindenképp megnézem, mert az előző is kurva jó volt.

 4. Fury Road az utóbbi 10 év legjobb filmje, ha olyan minőséget szállítanak vakon ott vagyok a premieren.

 5. Tényleg jó lenne ha összehoznák. Utóbbi évek egyik legjobb Akciófilm terméke a Fury Road. Nem kéne megvárni még Hardy és Miller is teljesen megöregszik.

 6. 7: Mate815: Ez egyszer tökéletesen egyetértünk, ez a film az, aminek egy mai blockbusternek lennie kellene. Az utóbbi 10 év egyetlen valóban tökéletes adrenalinmozija, a tökéletes blockbuster. Direk 2D-ben néztem annó, hogy régimódibb legyen a látvány, és nem bántam meg, vigyorogva jöttem ki a moziból. Remélem Miller 100 évig fog élni.

 7. H alesz, remélem már Max lesz benne a főszereplő és nem egy másik random karakter. Nekem emiatt nem is jött be az előző. De a régiek miatt biztos néznem a kovit is

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.