Marad a Fox fejese

A Deadline beszámolója alapján a Disney-Fox merger következő lépcsője közben lelépett volna Emma Watts a Fox-tól, viszont végül marad, és felügyeli majd az Avatar készülését, meg a többi Fox brand alatt készülő művet (a Reynoldsos Free Man, Spielbergtől a West Side Story, a Kingsman filmek, ilyesmi).

Egy dolgot kellett feladnia csak: az összes Fox-Marvel termék Kevin Feige keze alá került. Még a Deadpool is. Ez egyrészt nem meglepő, hiszen Feige a Comic Conon azt mondta, hogy jönnek majd a mutánsok meg a Fantastic Four, nyilván akkor már tudta mi lesz; viszont azt nem jelenti, hogy Deadpool hirtelen megérkezne az MCU-ba. Egyszerűen csak Feige producerkedésével készül majd a következő rész.

Mindez igazából oda vezet, hogy Emma Watts fogja igazából felügyelni a kifejezetten felnőtteknek szánt filmeket. Ezzel függ össze a tegnapi The Last Duel berendelése, vagy épp a Ford v Ferrari fesztiválokra küldése.

human
írta
2019. 07. 24. 10:01
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Marad a Fox fejese” bejegyzéshez

  1. Üzletileg ez kb. azt jelenti, hogy nem volt gond a tevékenységével a Disney szerint, más miatt került oda a Fox ahol volt. Érdekes, sokkal sűrűbben dobnak mindent ilyenkor a szemétre, még eszesebb cégeknél is.

  2. Ebben azért érdekes, hogy mikor rántják be Mr. Poolt, mert a mutánsok úgy kiégtek mostanra, hogy pár évig fel sem tűnne, ha pihennének. De Pool szekere meg nagyon megy és nem szabadna elengedni kényszer pihenőre, mert esetleg már a beépítését tervezik és az hosszú előkészületet igényel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.