Snipes azt mondja nyugi

Semmi baja nincs azzal, hogy Blade-et más kelti majd életre az MCU-ban. Ezt hosszabban is kifejtete.

To all the DAYWALKERS losing their minds right now, chillaaxx. Although the news comes as a surprise, it’s ALL GOOD. Such is the ‘business’ of ‘entertainment!’ Much peace to the MCU crew – always a fan,” Snipes says. “Honor and respect to the grandmaster Stan. Congratulations and Salaam to Mahershala Ali, a beautiful and talented artist whose expressions I look forward to experiencing for many years to come. Inshallah, we will someday work together. Most importantly to my loyal fans, the incredible outpouring of love is overwhelming. I am grateful for the never-ending support. So, ‘nah fret nah worry, it’s not de end of de story.’ Welcome to the Daywalker Klique.

human
írta
2019. 07. 24. 09:59
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Snipes azt mondja nyugi” bejegyzéshez

  1. Az van, hogy a Penge első része amennyire értek hozzá, üzletileg mindenképp vízválasztó lehetett, még ma is építhetnek azokra az üzleti döntésekre, amit annak a sikere tett lehetővé. A második rész szerintem sok helyen rossz lett, de hangulata, látványa az van, a harmadik határos a nézhetetlennel néhol, de mint a ma már írt Riddick-nél, itt is nézném a folytatást is.

    A Marvel egy nagyon nagyon erős cameo-t, vagy egy Whistler-szerű karaktert adhatna neki, szerintem kb. annyira lenne pozitív, mint a Flash és Supergirl sorozatokban az előző verziók színészeinek megjelenése, csak itt még sokkal sokkal többen tudnák, hogy Snipes kicsoda. (Ugyan így imádnám, ha Dorff és Logue is benne lennének valahol, utóbbinak szerintem sokaknak első ismert szerepe volt).

    A komment Snipes részéről meg nagyon jazz-es :), remélem tényleg így gondolja, és hatalmas jófejség részéről egy kicsit sem fanyalogni.

  2. Az én kedvem csak PG-13 vette el a Blade-től. Persze ettől függetlenül még lehet jó a forgatókönyv, meg a színészek játéka, de egyszerűen nem tudok elképzelni egy PG-13-mas vámpíros filmet. Anno az Interjú a vámpírral is R-es volt, pedig abban aztán nem ömlött a vér, mint a Blade-ben és tudtommal nem is nagyon káromkodtak benne. Szóval számomra rejtély, hogy hogyan lehetne az Interjú a vámpírral filmnél is lightosabb, élvezhető Blade-et készíteni. Most így visszagondolva egyik általam kedvelt vámpíros film sem működne 13-mas besorolással (Lost Boys, Dracula, Daybreakers, Vampire in Brooklyn, Fright Night, Dusk till Down, Vampire’s Kiss)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.