Heti mozibemutatók: július 25.

Úgy látom most hagyják érvényesülni a korábbi premiereket. Odakinn mondjuk a Once Upon a Time in Hollywood nyit, de hát a magyar nézők ráérnek. Valahol biztos van logika abban a döntésben, hogy mi várunk, de tényleg idegesítő, főleg az ennyi csalódással teli nyáron.

  • Esküvő a topon (Top End Wedding) – kicsi vígjáték.
  • Pompon klub (Poms) – idősebb emberek szurkolók akarnak lenni?
  • 25 km/h – német roadmovie, fényképezése elég jónak tűnik.
human
írta
2019. 07. 25. 17:12
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Heti mozibemutatók: július 25.” bejegyzéshez

  1. a Once Upon a Time in Hollywood-t én se értem miért csúsztatják 3 hetet, egy ekkora kaliberű filmnél ez hála égnek nagyon nem jellemző.. érthetetlen..

  2. Nem nagyon értem a forgalmazókat,hogy hogyan lehet három semmilyen nézőcsalogató faktorral rendelkező filmet moziba küldeni.
    Ugyanakkor a Paramountot sem értem,gogy miért nem lehetett volna legalább ezen a héten bemutatni a Crawlt,szerintem jó kis nézettséget tudott volna most összehozni. :(
    Mintha Zalaba Feri azt írta volna valahol,hogy a Tarantino film helyett cserél az Angry Birds 2-vel és előbb mutatják be egy héttel,ezek szerint az idióta InterComnak egy felesleges rajzfilm folytatás fontosabb mint egy Tarantino film?
    Kár,hogy nem egy kisebb forgalmazó mutatja be.

  3. 25 km/h: Most jövök a filmről: Gyönyörű képek, kiváló színészi játék. A sztori nem mutat semmi újat de nem is célja, nagyon jó a humora (közel se csak tipikus német viccek), sokat röhögtünk rajta. Simán 8/10, ajánlott.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.