Stallone nem nyugszik: Rocky

A rendező, író, színész kedvencünk a Variety-vel beszélve arról beszélt, hogy két Rocky történetre is van ötlete. Az egyik egy sorozat lenne, ami prequelként szolgálna a Rocky filmekhez, fiatal főszereplővel meg minden.

A másik viszont Creed II-től venné fel a fonalat: Rocky egy nagyon mérges fiatallal futna össze, akit befogadna az életébe. És még illegális bevándorlás, az amerikai álom is szerepet kapna.

human
írta
2019. 07. 25. 02:46
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Stallone nem nyugszik: Rocky” bejegyzéshez

 1. Sziiiiiiiiiiiiiiilveszter!!!Aztat mondtad..hogy a “Creed 2” volt a vége..és ennyi…akkor hogy is van ez?:)))

 2. Ha van ötlete, csinálja. Koránál fogva nála ez tényleg “most vagy soha”…

 3. Bolond már szegény. Miért nem tud méltósággal nyugdíjba menni? Még 12 botox kezelés, hogy játszhasson még 4 évig a vásznon?

 4. Miért is ne? Amíg sikeres a project és értelmes ötletei is vannak hülye lenne nem folytatni. Amúgy a krídekbe is messze ő volt a legjobb.

 5. Szerintem jók az ötletek meg is néznénk őket (Rocky fanok). Bár sokkal boldogabb lennék, ha egy-egy sorozatot csinánának ezekből az ötletekből, mint egy-egy filmet. Már a Creed 2nél is éreztem, hogy ez az utolsó bőr…szóval jobb lenne ha valami nagy streaming app-ra sorozat formájában menne.

 6. Szerintem ezeket az ötleteket inkább nem kéne erőltetni. Az előzmény felesleges. A bevándorló befogadósdi, meg nem egy Rocky filmbe való téma.

 7. Pláne úgy, hogy Trump párti tehát fura lenne megvalósítani.
  Ő tudja, sajnos már kész vicc ez az ember, annyiszor vonult vissza a karaktereitől.

 8. SZSZfilm
  Csak azt mondta, hogy téma lenne, nem azt, hogy befogadosdi. Trumo parti az öreg, szal lehet bevandorlok ölik meg az új boxoloja családját.
  Vagy karitatív box meccseken gyűjtenek pénzt a falra 😂

 9. Én inkább a Drago-családról néznék egy spinoffot, az ő történetszáluk tetszett a Creed 2-ben.

 10. Érdemes megnézni Stallone előadását (masterclass) Cannesból. Sokat beszél a karrierjéről, többek között az annak nagy részét képező Rocky filmekről.

 11. Nekem az öreg Rocky és a Creed 1-2 is nagyon bejött, viszont csak akkor folytassa ezt a témát, ha tényleg vmi oltári sztorit kreál hozzá, csak a hájp és a pénz hajszolása miatt ne tegye.

 12. “hogy két Rocky történetre is van ötlete”

  Nekem egy harmadikra is lenne ötletem, ill. egy komplett franchise-ra. A következő részben összefuthatna Torettóval, és úgy zúznának, és kiderülne, hogy Stallone az Expendablesben valójában Rambo, aki a háború után civilben boxoló lett, és a hidegháború vége után együtt csapatta volna a barátjává vált Ivan Dragoval, meg Hobssékkal. Apollo Dillon meg sajnos meghalt egy titkos küldetés során a dzsungelben. Jean Claude Van Johnson is jöhetne, egy teljes allstar trilógia után pedig már együtt zúznának a Galaxis Őrzőivel, hiszen Rocky Rambo Starhawk egy idő után már nem találna kihívást a Földön. És akkor még a Torrettós szál Riddickkel ki sincs bontva.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.