Angel Has Fallen sokadszor, de legjobban

— You almost blew me up!
— You’re welcome.

Új előzetes érkezett Gerard Butler akciófranchiseának következő felvonásához, méghozzá nem is akármilyen. Aki ezt vágta, az nagyon tud. Gondolom pár embert, akik amúgy is várják, eléggé felpörgetett a dolog.

Tudjátok, ez az amiben azzal gyanúsítják, hogy az elnök életére tört.

8 hozzászólás a “Angel Has Fallen sokadszor, de legjobban” bejegyzéshez

 1. Én nem vártam, de ez beránott. Jó kis oldschool akciófilmnek tűnik. Legalább még arra is emlékeztetett, hogy a másodikat pótolnom kell :)

 2. Megnézem, mert tetszett az előző két rész!

  De most őszintén, kétszer már megmentette az elnököt, miért ölné meg a következő kalandban???

  Ez nekem ilyen WTF! :o

 3. Sosem értettem miért és kinek készítik ezeket a *HasFallen filmeket, de valamilyen perverz okból kifolyólag én is láttam az előző kettőt. Lehet pillanatnyi gyengeség :) Olyan kis so-so, elég jól tükrözi az IMDB pont az élményt, amit ad… de ami a lényeg:

  Ez az előzetes soookal jobbat igér, mint amire az ember az eddigiek alapján számítana. Persze az eddig sem volt kérdés, hogy azért a trailer készítés is egy szakma, valószínű nem is egy :) Grat a készítőknek!

 4. Szerintem kicsit Die Hard hangulatúak ezek a filmek sőt ha a készítők jobban ráfeküdtek volna erre simán lehetett volna egy újkori Die Hard a Has Fallen széria.

 5. Asys:
  ez nekem is wtf, kitalálhattak volna valami jobbat.

  Ace:
  Én az első részt magamban – pontosan ahogy írod is – egy modern Die Hardnak könyveltem el. Persze meg sem közelíti az első 3 rész színvonalát de jó akciófilm volt. A második rész is elment szódával de az azt rendező kézjegye és a gagyibb cgi rontotta az élményt. A harmadik is le fog csúszni de eddig sajnos nem tűnik jobbnak mint a második. Pl.: ez a látom hogy a stúdió medencéjében úszkálnak továbbra is borzalmasan néz ki. Szóval egyetértek, sikeresen B szintre alacsonyították pedig több volt ebben a szériában.

 6. abelh: Nekem is ő jutott eszembe. :D
  Egyébként az első rész nem volt rossz a másodikban a végén az ostrom Londonban azzal a kamerakövetős egysnittes (sok hidden-cuttal) akcióval megoldással nekem baromira bejött.
  Ezt is megnézem majd itthon, mert nem tűnik rossznak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.