Az ő kezükbe kerülhet a Venom 2

A Veriety és a THR szerint a Venom folytatásának rendezésére jelenleg velük tárgyal a Sony:

 • Travis Knight (Bumblebee)
 • Rupert Wyatt (Rise of the Planet of the Apes)
 • Andy Serkis (Maugli)

A stúdió novemberben már forgatná a filmet, szóval gyorsan ki kell derüljön ki a végső befutó. Lehet nem is a fenti listáról érkezik majd.

human
írta
2019. 07. 27. 03:35
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Az ő kezükbe kerülhet a Venom 2” bejegyzéshez

 1. mint minden vfx-ben dolgozó, ki nem állhatom mr Serkis-t, de szerintem jobb dzsungel könyve filmet csinált, mint a Disney változat. ráadásul nem riad vissza a darkosabb fordulatoktól sem. nem bánnám, ha ő kapná.

 2. Nem olyan rosszak a jelöltek.
  Az első kettő nagyon ígéretesnek hangzik. Serkis-t nem tudom megítélni, hogy jó lenne a Venom 2-hőz, mert nem láttam a Maugli-t.

 3. Maugli, Bumblebee Jezusom. 6 éves kortól nézhető lesz, az első resz borzalmasan infantilis volt, egyáltalán nem vicces es nagyon karakteridegen. Viszont ugy nez ki sikerul még jobban meggyalazni Venomot.

 4. Mindegy ki rendezi, pg-13 lesz, így az eredmény is fos lesz. Ezt a karaktert nem gyerekbarát verzióban kellett volna bemutatni. Vagy legalább lemezen lett volna egy R verzio ahol folyik a vér és szakadnak a végtagok. Biztos nagyon jó lesz a Vérontó is vérontás nélkül. Szánalom.

 5. “mint minden vfx-ben dolgozó, ki nem állhatom mr Serkis-t,”

  Ez eléggé WTF? Kifejtenéd mert érdekelne hogy miért gondolod hogy minden VFX dolgozó utálja Serkist. Szerintem ez hatalmas BS mert ilyet még pletyka szinten se olvastam soha róla. Épp ellenkezőleg.

  Egyébként Serkis szerintem nagyon jó lenne mert Dzsungel könyve tényleg fasza volt és dráma terén is jó, lásd Breathe. De igazából innen bármelyik rendező jó választás lenne. A többi úgysem rajtuk múlik ha nem R-rating lesz és nyilván nem az lesz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.