Inkább kérdés: jó döntés ez az IT “finálénál”?

A rendező a Digital Spynak adott interjújában azt mondta, hogy az assembly cut (minden jelenet betéve) 4 órás volt, amit lemetszettek 2 óra 45 percre. Ennél jobban nem tudtak elszabadulni az ollóval. Jó ez egy horrorfilmnél?

Amúgy még pár éve kifejtette, hogy a könyv kozmikus horror részét is előhozzák. Gondolom ezért is lesz a flashback a fiatalokra, mert el akarnak majd nyomni magukban valamit, ami felszínre tör felnőttként. Az első filmbe nem fért bele, így talán kerülőúton megteszik.

Getting in to that other dimension — the other side — was something that we could introduce in the second part.

human
írta
2019. 07. 30. 03:27
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “Inkább kérdés: jó döntés ez az IT “finálénál”?” bejegyzéshez

 1. Tekintve, hogy több mint 1000 oldal a könyv, nem vagyok meglepve
  De azért várom a sopánkodásokat a hosszával kapcsolatban 😆

 2. Szerintem attól jobb döntés, minthogy jönne a bejelentés, hogy annyi anyaguk van, hogy trilógia lesz :-)

 3. Jöhet! Főleg, ha a könyvvel bratyizik még jobban! Az első résznek nem is tudom kijött olyan verziója, amiben benne vannak a kivágott, fincsi jelenetek? Mert azokat kár volt kiszedni…

  SPOILER!!!

  Ahogy láttam lesz benne a bunkeros füstölgetés és akkor ezáltal “utazgatnak” megtudni Az eredetét, amit remélem nem rontanak el és nem is misztifikálnak túl. A Teknősre is kíváncsi leszek, hogy lesz-e, mert nem tudom, hogy ezek hogy működhetnek a filmvásznon, főleg a mai világban.

 4. Ha jó a sztori akkor belefér. A Midsommar nem érződött soknak, a Suspiriát viszont nagyon untam. Én örülök hogy nem szedték ketté. Az első rész +15 perces rendezői változatán még mindig kotlik a Warner. Remélem lesz 2in1 DC változat.

 5. Amúgy engem nem zavar, ha hosszú lesz, inkább legyen hosszabb, mint összecsapott, főleg ha a végét kidolgozzák rendesen, mert attól viszont félek. A könyvben már lovecraft-i szintet karcolgatott a kozmikus horror vonatkozás, viszont filmre nem tudom, ebből mennyit és főleg hogyan ültetnek át (a Tim Curry-s adaptációban ez nagyon nem sikerült kb semennyire).

 6. Ha kellően kidolgozott történetet akarok, márpedig mindig erre vágyom, inkabb legyen 165-180perc. Persze van az a pont, ahol átbillennek és alig várom, hogy vége legyen, de ez már inkább a művészieskedő horrorokra vonatkozik. Lásd suspiria…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.