30 hozzászólás a “Mióta vagyunk ezen a sziklán, 5 hete, 2 napja? The Lighthouse-előzetes” bejegyzéshez

 1. A Witch nagyon jó volt, és ez is nagyon egyedi. Kellenek az ilyen filmek mint falat kenyér.

 2. Azt mondja meg valaki, miért van az, hogy szinte mindig két film készül ugyanabban a témában? Volt a Gerard Butler féle The Vanishing, ami szintén egy világítótoronynál játszódott, most meg ez. Egy csomó filmnél van ez, nem értem én ezt.

 3. Jesszus! Mintha Tarr Béla visszatért volna! Úgy tudom régi 1920-as, 30-as évekbeli kamerákkal vették fel a filmet. 4:3-as képarány.Számomra az év legjobban várt filmje. Jöjjön már!!!!

 4. Ahhoz a Gerald Butler féle kóklerséghez meg nem éredemes hasonlítgatni,mert ez magasművészet lesz.

 5. 2. – teljesen egyertek a problemaddal. ez nekem mar nagyon regota feltunt. vannak oldalak amik ossze is gyujtik a legjobb peldakat.

  cask a teljesseg igenye nelkul par pelda:
  – hangyak – egy bogar elete
  – babe – gordy
  – Armageddon – deep impact
  – egyik kopo masik eb – kutyam jerry lee
  – Olympus has fallen – white house down
  – red planet – mission to mars

  ezek mind egyezo evekben jottek ki, teljesen hasonlo koncepcioval es gyanusan hasonlo plakatokkal

 6. Rohadt jónak tűnik bár ez se lesz majd mainstream nyilván. Főleg hogy fekete-fehér. De én nagyon várom.

 7. úristen! a világítótorony című film plakátján gyanúsan egy világítótorony van, halló 911? bejelenteni valóm van…

  egyetértek joséval, nem éppen egy kategória a kettő film ezt már most látni, de ha megnézitek a The VVitchet az is elég hozzá…

  Várom, bár tuti megszívat a helyi mozi, mint mindig…
  A plakát falra kirakós kategória

 8. Mate4182: szerintem itt nem hasonló a koncepció, csak a helyszín. Ennyi erővel minden film ami New Yorkban játszódik hasonló, csak nyilván az nagyobb város.

 9. Bár nagyon nem az én kategóriám, azért örülök, hogy ilyen filmek is készülnek. Sőt, ha meghagyják feliratosnak még be is fizetek rá a moziban.

 10. Egyetértek, nagyon kell az ilyen film.
  Pattinson az egyik legkedveltebb színész lett számomra, egyedi és jó filmeket vállal már évek óta.

 11. Nagyon jónak tűnik, biztosan megtekintem. Feliratos verziós mozi tuti nem lesz. Így egy kicsit többet kell majd rá várni.

 12. A trailer stílusa engem Hitchcock egyik filmjére, az 1939-es Jamaica fogadóra emlékeztet. :)

 13. Azt beszélik egy új nosferatu filmet is készít a közeljövőben a rendezőúr. Várjuk szeretettel.

 14. jiliac: miért is mondod ezt tutira? full művészfilm, régen ilyet csak felirattal hoztak be, nemhogy még a szinkronra költöttek.

 15. Most tényleg éreznem kéne a művészetet,mert fekete fehér és nincs értelme a trailernek?

  Töröld ki gyorsan ne lássa senki biztos csak trollkodok :)

 16. jó évek ezek. The VVitch, Hereditary, Midsommar, most ez. A24 bébi <3 megnézem mint a szart, fu

 17. Biztos bennem van a hiba de ilyenekről mindig az jut eszembe mint amikor a játékoknál kijön valami pixeles izé ami úgy néz ki mint a játékok 30 éve és mindenki körbeugrálja, hogy ez milyen remek. Fekete fehér meg 4:3, nézzünk ugyanúgy filmet mint tették azt nagyszüleink. :) Ettöl függetlenül ami történik a trailerben az nyilván hangulatos, és okosan nem spoilerez el semmit, csak ezzel a képi világgal engem nagyon taszit.

 18. 5 Mate4182: S akkor vegyük még hozzájuk az Asylumos kis testi hibával született öcsikét is a listák párjaihoz :D

 19. Feelgood: normális véleményt sosem törlök, nem tudom minek kellett az a megjegyzés.

  Amúgy ha színes lenne és tűhegyes, akkor éreznéd a művészetet a trailerben látottak alapján? Mert ha igen, akkor már meg is válaszoltad a kérdésed. Nem hiszem, hogy minden pozitívan kommentelőnek pont a fekete-fehér miatt keltette fel a kedvét a film, hanem mert a rendező előzőleg sem tipikus horrort hozott, és a helyszín, az eddig látottak ismét arra utalnak, hogy nem az Annabelle univerzum következő darabját akarja lenyomni a Lighthouse.

 20. Nagyon tetszik! Előzetes abszolút meggyőző. Van egy olyan haverom, aki nem néz fekete-fehér filmet, ne kérdezzétek miért (és nem 20 éves). Szóval ő ezt nem fogja élvezni.

 21. Watchmen: Sajnálhatja haverod. A filmtörténet jó nagy része,és különösen az igazán komoly remekművek mind fekete-fehérben születtek.

 22. Persze megértem,hogy nem mindenkinek veszi be a gyomra ezeket,de néha érdemes kockáztatni. Sokkal tartalmassabb élményt nyújtanak,mint a mai mainstream filmek 98%-a.

 23. A kommenteket elnézve mintha fix lenne, hogy ezt be fogják hozni itthon a mozikba – tényleg így van? Csak mert a VVitch talán két alkalommal ment az Urániában a Titanicon, egyébként semmi :S

  Amúgy várós a film, csak kár volt ránéznem az adatlapjára a rohadt imdb-n, mert spoileres – bár ebben a trailerben is látszik egy villanásra valami, amit nem emlegetnek az egyébként dícséretesen szűkszavú sztorileírások.

 24. Már ennyi alapján is borzasztóan nehéz anyagnak érződik, de mintha kötelező lenne rá a csápolás, úgy élteti mindenki.
  Számomra a VVitch is csalódás volt, így távolról szemlélem egyelőre a dolgot.

 25. Nekem a witch kicsit sok volt, de elismerem, hogy elég egyedi és stílusos darab. Ez is sorra kerül majd egyszer ugyanezen okok miatt.

 26. Hegeda: A 2 filmes dolog teljesen igaz, viszont ezt most úgy értelmezem, hogy 2 nagyon különböző film készült ugyanannak a rejtélynek megoldására. Legalábbis tagadhatatlan, hogy mind2 világítótornyos sztori az Eilean Mor-rejtély (olvassatok utána, elég jól dokumentált) feldolgozása.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.