Alita: Battle Angel őszintén

És akkor ezzel be is zárult a kör. A Honest Traileresek is felhozták a film problémáit, hiszen őszinték akartak lenni.

Viszont ha már nagyjából ez lesz az utolsó Alita-poszt, a főszereplő Rosa Salazar azt mondta a napokban, hogy élete végéig szívesen játssza a karaktert, hiszen a performace capture miatt bármikor életre keltheti, de őt még semmiféle folytatással nem kereste meg a stúdió a bemutató óta. Szóval RIP.

human
írta
2019. 07. 31. 03:06
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “Alita: Battle Angel őszintén” bejegyzéshez

 1. Azt is mondta ha emberek megveszik a DVD ket talán van rá esély de szerintem az édeskevés. Amúgy érdekes mert az a fostos pacific rim is kapott folytatást aztán az is valahol 400 millionál volt és dobtak rá egy folytatást. Mondjuk bukott is szépen a 2. Rész. Sajnálom hogy ázsia nem húzta fel minimum 600 millióig mert akkor úgy nagyobb esély lenne a folytatásra. Szerintem az utobbi idők egyik legjobb és legszebb, legrészletgazdagabb motion captureos CGI-ja volt benne. Legalábiss ilyen cats szintű borzalmakat látva galaxisi különbségek vannak.

 2. Akinek tetszett a film, annak marad kb a tudat, hogy egyezik az izlése James Cameronnal vagy Guillermo Del Toroval (ő mutatta meg Cameronnak)

  A könyvek elérhetők, szóval a történet befejezve. Nem akarok OFFolni, de a Trónok Harcát is kb úgy fogják a következő generációk továbbadni, hogy nézd meg az első szezont, és ha tetszett, akkor olvasd el a könyveket.

 3. Én még nem temetném főleg ha az Avatar filmek termelik majd a pénzt a Disney-nek. Onnantól bármit kérhet majd kb Cameron. Ez is több mint 20 év után készülhetett el szóval én nem aggódok.

 4. Reménykedem, hogy valamelyik pénzforrásnak szerelemprojektje lesz a dolog, simában és IMAX-ban is megnéztem, nagyon tetszett a film.
  *fingers crossed*

 5. Azért még nem kell temetni a dolgot. Hisz anno A bolygó neve: Halál és a Terminator 2 sem 2 évvel később jött az első film után.
  Bár szerintem, amit a második részben elakarnak (vagy akartak) mesélni azt már az első filmben is lezavarhatták volna egy plusz 1 órás játék időben.

 6. “Azért még nem kell temetni a dolgot. Hisz anno A bolygó neve: Halál és a Terminator 2 sem 2 évvel később jött az első film után.”

  és most a 80-as évek filmgyártásában vagyunk? Talán a Pacific Rim példát megérteném, de ott meg bukott a 2. rész, szóval nem pozitív példa lehet a stúdiók számára.

 7. Az igaz, hogy nem vagyunk a 80-as években. De azért azt nem szabad elfelejteni, hogy Disney felvásárolta a Fox stúdiót és emiatt elég sok embert kirugtak. Szóval most eléggé nagy a fejetlenség a stúdiónál.

  Ezt maga Salazar is mondta:
  “A stúdió egy őrült felvásárláson van túl. Egyes embereknek új munkájuk lett, mások elveszítették a munkájukat. Mindenki ezzel van elfoglalva, szóval nem ez a legjobb pillanat, hogy felhívjam Alan Hornt, hogy ‘Hé, tesó, tudom, hogy sok a meló, de mi a helyzet az Alita 2-vel?’.”

  Tehát lehetséges, hogy lesz folytatás valamikor, de persze az is lehet, hogy nem. Majd elválik.

 8. Gagyi, semmitmondó baromság, volt 1-2 látványos jelenet 3D-ben a moziban, de tipik mai szenny.
  DiCaprio jogosan fél, mi lesz a filmipar jövője…

 9. “tipik mai szenny.”

  Röhejes ez a vélemény már bocs. Gyakorlatilag 85%-ban feldolgozta a 90-ben készült Mangának az első 2 kötetét plusz átugrott még másik kötetekbe is sőt az animéből is vett elemeket. Szóval pont hogy nem lehet mai szenny hiszen 20 éves dologról beszélünk. A sztorija max annyiban volt másabb, hogy a szerelmi szálat elkapkodták nem bontották ki és így fele annyira sem volt drámai és szerencsétlen Hugo fő lényegét kivették belőle de még így is az egyik leghűbb adaptáció amit valaha láthattunk moziban.

  Gyakorlatilag ez az első olyan adaptáció ami nem szarta telibe az alap művet.

 10. Szerintem is egy nagyon korrekt ,szerethető ,könnyed és látványos sci-fi volt. Főleg a mára már hányásig tolt Marvel/Dc fostengerben.

 11. @12. DarkEagle: Pontosan, nagyon nem “mai”.

  Szenny lehet valaki szemében, de azért ne szidjuk, mert egy “mai szenny”, mivel nem az.

  @ 11. Sawyer: A filmipart lehet temetni, de egyelőre nem kíván elhalálozni. A szemedben lehet, de mások még fognak járni moziba, és át fognak élni nagyszerű élményeket. Ez van, a trendeknek meg kell felelni, különben lehúzhatják a rolót.

 12. Én akartam szeretni, de szánalmas erőlködés volt az egész. Tipikus példája annak, hogyan kell jó alapanyagból, lélektelen műanyagot gyártani. Sokadjára bebizonyosodik, hogy nem megy halivúdnak az anime(manga) feldolgozás. Örülök, hogy nem degenerálják tovább ezt a történetet.

 13. 16: Annyira fura, hogy mennyire máshogy látjuk. Én kb. minden Marvel filmnél ezt érzem, de pont az Alita volt az aminél a moziban újra azt éreztem, amit a nyolcvanas években egy blockbusternél. Látszik, hogy Cameron régi motoros, ez a film úgy volt összerakva, megírva, felépítve, mint egy jó 80-as évekbeli nagy látványmozi. Szerintem generációs különbség lehet, hogy ennyire kétféle nézőpont alakult ki.

 14. totoro: szerintem köze nem volt a régi blockbusterekhez, legalábbis a jobbakhoz amik még ma is híresek. ugyanolyan szuperhősfilmet csináltak belőle, mint a marvelek.

 15. Mindenesetre sokkalta inkább megérdemelne egy lezárást mint egy Shazam aminek máris zöld utat kapott a folytatása.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.