Jöhet a Baby Driver folytatása?

Azt hiszem kinyílnak mindjárt a kommentcsapok, és hiába tartom Edgar Wrightot többnyire zseniálisnak, azért a Baby Drivernek csak a kezdése volt rohadt jó, utána csak 1-2 jobb pillanat akadt.

Na most a főszereplő Ansel Elgort az elismert MTV Newsnak azt mondta, hogy már látta a Baby Driver 2 forgatókönyvét, és szerinte megvalósulhat a film. Ez összecseng azzal, hogy Edgar Wright is felvetette már az ötletet korábban (2 éve), pedig ő ritkán beszél arról, hogy folytatni akarja a már mögötte levő filmjeit:

The studio have asked me to think about writing a sequel and it is funny that it is one of the ones that I might do a sequel to, because I think there’s somewhere more to go with it in terms of the characters. Especially, Baby has got to a new place.

Edgar Wright

13 hozzászólás a “Jöhet a Baby Driver folytatása?” bejegyzéshez

  1. Marha jó kis film. Természetesen moziban néztem, nagyon jól szórakoztam. Friss élmény volt, szép és kerek sztori. Kell ennek folytatás? Kérdezem úgy, hogy nekem nagyon bejött a film. Remélem valami nagy ötlet van hozzá.

  2. Nekem nagyon tetszett, jöhet a folytatás. Én azt hittem, kb olyan szar lesz mint a Drive csak vicesebb:-).(Nekem az a film volt egy nagy nulla)

  3. Nagyon gyenge film volt, hatalmas csalódás. Edgar Wright korábbi filmjeinek a nyomába sem érhet.

  4. az első bekezdésedben benne volt majdnem minden, ami azt jelenti h engem tök elszórakoztatott a film, de nem kell a folytatás. amúgy se szokott folytatásokat készíteni, inkább csináljon egy vadonat új moviet

  5. Hát bevallom, hogy a Subarus csapatáson kívül nekem is csak pár dolog maradt meg a filmből.

  6. Érdekes, a Baby Driverben 3 igazán jó dolog volt: az első 10 perc, Jamie Foxx és Jon Hamm. Na most ebből a 3 dologból 2 biztosan nem lesz ott a folytatásban.

  7. annyira de annyira egyetértek human, h én a legeslegeleje után – ami tényleg jó volt -, ki is nyomtam, mert kurvára hidegen hagyott xd tőlem aztán jöhet, max sose nézem meg

  8. En sem értem miért imádják annyian es miért tartják annyira nagyra Rottenen meg Metacriticen, full középszer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.