Drakulics elvtárs-előzetes

Egy vámpír Magyarországon? Szabad ilyet? Bodzsár Márk (Isteni műszak) rendezte, és komédiáról van szó, amiben Fábián elvtárs hazatér Kubából, hogy véradó mozgalmat indítson, csak épp iszonyat furcsán viselkedik. Rá is küldik a kémelhárítást.

Egész jó a trailer is.

14 hozzászólás a “Drakulics elvtárs-előzetes” bejegyzéshez

 1. Ha engem kérdeztek, elég szomorú, mikor egy komédiának már az előzetesén se lehet elmosolyodni se.

 2. Láttátok az Isteni Műszakot (vagy akár, tudom, semmi köze ehhez a filmhez, tavaly a Kojotot?)? Szerintem egyáltalán nem volt szar (egyik sem), sőt szerintem az ilyen stílusú, magyarszagú filmekben jó az iparunk igazán.
  Vagy bejött-e valakinek az Alvilág című magyar sorozat? Csak mert Bodzsár is bele-bele írogatott a részek forgatókönyvébe.
  Én reménykedek, hogy ez a film meg fogja érdemelni az adónkat.

 3. Szerintem jópofa a trailer. Örülök, hogy sok tehetséges színészünk foglalkoztatva van, külön kiemelve Walters Lilit.

 4. Isteni műszak 7/10, ez meg hát… A What We Do In The Shadows után nehéz vicces vámpírosat csinálni.

 5. A vámpírfilm különösen excentrikus darabjait mindig szeretettel várja egy igazi rajongó,bár a drakulics elvtárs nem hiszem hogy a műfaj egy igazán élvezetes darabja lesz,de hátha. Olyan nagyszerű lenne újra látni egy Engedj be!-vagy egy Halhatatlan Szeretők színtű vérszívó mozgóképet. Persze erre kevés az esély.

 6. Szerintem is jónak tűnik. Az előzetes alapján nekem ez ilyen szatirikus filmnek tűnik, ami nyilván sajátos poénokat indukál.

 7. végre egy iszonyatos király trailer. 5 forintot nem adtam volna, h tetszeni fog. nyilván legközelebb a vége főcím után örömködünk, de ez annyira meglepett, hogy meg is néztem, nem a youtube-ról jön -e a zene.

 8. Ennyiből még lehet pocsék is, de akár egy új Rókatündér is kisülhet belőle. Nekem pl. kimondottan bejött az Isteni műszak.

 9. Ezt meg fogod nézni, human? Most vetítik. Én épp Magyarországon vagyok és megnéztem, nagyon vicces film sok szexuális utalással és jó beszólásokkal Nagy Ervintől, ajánlom!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.